Гройсман поздравил украинцев с 25-й Независимостью страны

Фото lb.ua

Фото lb.ua

Досуг и еда
24 августа 2016 12:15

Премьер-министр Украины Владимир Гройсман поздравил всех украинцев с Днем Независимости.

В своей речи глава Кабинета министров отметил непростой путь нашей страны к независимости, войну в 21-м веке, и пожелал, чтобы Украина все-таки реализовала свой потенциал, несмотря ни на что.

Ниже приводим полный текст поздравления от Владимира Гройсмана на языке оригинала:

"Дорогі українці!

Сердечно вітаю з Днем Незалежності України!

За 25 років ми пройшли чималий шлях до справжньої незалежності. День за днем ми відбудовуємо свою власну державу, відроджуємо забуте роками відчуття господаря на власній землі, закладаємо підвалини майбутнього для наших дітей.

Але маємо визнати, що шлях нашого становлення виявився не таким безболісним, як це видавалося чверть століття тому. З перших днів державності український суспільний організм був вражений важкими хворобами: корупцією, олігархізацією, залежністю від сусідньої держави. Проте дві новітні революції засвідчили, що українці не збираються миритися з таким станом речей.

>>> Порошенко поздравил украинцев с Днем Независимости. Видео

Ми є сучасною європейською нацією, що поділяє європейські демократичні цінності і готова щодня за них боротися. Під час Революції Гідності ми обрали шлях важкої праці заради нашого майбутнього. Тому ми здійснюємо реформи та запроваджуємо зміни в усіх секторах життєдіяльності держави та суспільства.

Сьогодні ми знову змушені, як і багато попередніх поколінь українців, відстоювати нашу незалежність із зброєю в руках. Життя тисяч наших братів і сестер – та ціна, яку платить Україна, щоб відстояти свій суверенітет і своє право самостійно обирати своє майбутнє.

>>> Google поздравил Украину с Днем Независимости

Наша незалежність – реалізована, а не формальна, – це успішна українська держава. Ми маємо захистити нашу землю і здійснити глибинні перетворення у нашій державі, які забезпечать сталий економічний поступ і інтеграцію в європейський та євроатлантичний інтелектуальний, економічний і політичний простір.

Попереду буде ще багато труднощів, але я впевнений, що разом ми подолаємо усі перешкоди і Україна реалізує той величезний, фантастичний потенціал, який ми маємо".

>>> В Киеве проходит большой парад в честь 25-летия независимости Украины: где посмотреть

Также Премьер-министр поздравил украинцев и на свей странице в Facebook

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях