"МІСТО VS УРБАЗАВРИ": яку з локацій-монстрів воліють змінити одесити

"МІСТО VS УРБАЗАВРИ": яку з локацій-монстрів воліють змінити одесити - фото

"МІСТО VS УРБАЗАВРИ": яку з локацій-монстрів воліють змінити одесити - фото

Досуг и еда
23 июня 2021 13:19

На правах реклами

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Центр Одеси — одна з багатьох перлин міста, улюблена і туристами, і місцевими жителями. І вона заслуговує бути найкращою версією себе! Тож в рамках кампанії “Місто VS Урбазаври”, створеної за підтримки бренда glo™ та урбаністів з команди ГО “Міські реформи”, одесити вирішили трансформувати одну з локацій центру — Грецьку площу, яку зайняв Площозавр. 

"МІСТО VS УРБАЗАВРИ": яку з локацій-монстрів воліють змінити одесити"МІСТО VS УРБАЗАВРИ": яку з локацій-монстрів воліють змінити одесити


Що не так з локацією та як її трансформують

Площа — популярне місце в самому центрі. Під час реконструкції декілька років тому її оновили, додавши новий торговельний центр. Проте можливостей для відпочинку на самому майдані майже немає, адже влітку ніде сховатися від палючого сонця. Та навіть коли спека спадає ввечері, на площі не стає більше людей, бо місць для сидіння тут мало, і посидіти компанією можна хіба що на парапетах. 

“Те саме місце на Грецькій Площі, яке буде трансформоване, завжди було людним і гучним. Прямо по центру цієї частини площі була кінцева зупинка громадського транспорту. Колись давно туди приїжджали трамваї, потім тролейбуси і автобуси. А тепер там тиша. Просто порожньо. Хотілося б знову вдихнути життя у це місце”, — каже Андрій Шабанов, CITY HERO кампанії, який полював на Площозавра. 

Щоб зробити простір комфортнішим, не порушуючи при цьому ансамблю історичного центру та забудови, тут хочуть організувати нові споти для зупинки та відпочинку, які будуть візуально взаємодіяти між собою, органічно доповнюючи міський пейзаж. При цьому конструкції будуть тимчасовими та розбірними, що надасть можливість модифікувати або переміщувати їх, якщо постане потреба провести на площі якийсь захід тощо. 

"МІСТО VS УРБАЗАВРИ": яку з локацій-монстрів воліють змінити одесити"МІСТО VS УРБАЗАВРИ": яку з локацій-монстрів воліють змінити одесити


“Місто VS Урбазаври”: що далі? 

Урбаністи разом з брендом glo™ трансформуватимуть обрані локації в Одесі, а також у Києві та Харкові. Слідкувати за процесом можна буде на сайті та в Instagram проєкту. Підписуйтесь на  сторінку @urbasaurus та CITY HERO Андрія Шабанова — адже трансформація одеської локації лише починається. В акаунті Урбазаврів на сторінці CITY HERO буде з’являтися цікавий контент щодо зміни локації на краще. 

Леся Нікітюк, BIG HERO битви з Урбазаврами, також нагадує, що розслаблятися рано. 

“Єєєс, ми обрали наші цілі — але попереду ще більш відповідальний етап, адже Урбазаври навряд чи так просто покинуть насиджені місця! Нам знадобиться вся ваша увага і наснага для того, щоб прогнати урбаністичних монстрів з їхніх лігв і остаточно трансформувати наші міста. Камон, ми зможемо!”

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

Подписывайтесь на нас в Instagram, Facebook и Viber, чтобы быстрее узнавать все новости и читать наши эксклюзивные обзоры.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях