Не проґав: В Одесі відбудеться кінопоказ просто неба

Не прогав: В Одесі відбудеться кінопоказ просто неба   - фото

Не прогав: В Одесі відбудеться кінопоказ просто неба - фото

Досуг и еда
14 августа 2021 10:11

Захід організовує платформа онлайн-телебачення Київстар ТБ, яка пропонує до перегляду три кінострічки: "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила", "Віддана" та "Скажене весілля".

Кінопокази відбудуться 15 серпня з 15:00 до 20:00 у парку Шевченка (з боку стадіону "Чорноморець"), вулиця Маразліївська

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Всі фільми – українського виробництва. Їх дуже тепло прийняли глядачі. Також ці стрічки можна будь-коли подивитися на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Крім перегляду фільмів, Київстар приготував для глядачів комфортні пуфики, креативні фотозони, активності з призами, частування від партнера показів – бренда Pumpidup, а також промокоди для безоплатного доступу до контенту Київстар ТБ на сім днів.

В Одесі на стадіоні "Черноморець" відбудеться кінопоказ просто небаВ Одесі на стадіоні "Черноморець" відбудеться кінопоказ просто неба


Окрім Одеси, автокінотеатр відвідає великі міста (Черкаси, Чернігів, Вінницю, Хмельницький, Запоріжжя, Кам'янець-Подільський, Миколаїв), а також курортні (Затоку, Коблеве, Білгород-Дністровський, Бердянськ, Кароліно-Бугаз, Чорноморськ, Залізний Порт, Лазурне, Скадовськ, Генічеськ, Кирилівку).

Нагадаємо, що Київстар ТБ – це платформа онлайн-телебачення, яка надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та зарубіжного контенту, програм, що транслюють наживо, та регулярно пропонує ексклюзивні допрем'єрні покази. Платформа налічує 270 телеканалів і понад 20 000 фільмів і серіалів у відеобібліотеці. Окрім того, її перевагою є можливість перегляду контенту відразу з п'яти різних пристроїв – зі смартфонів, планшетів, ноутбуків, Smart TV або ТБ-тюнерів. Для абонентів Київстар у разі перегляду зі смартфона трафік мобільного інтернету не тарифікується.

В Одесі на стадіоні "Черноморець" відбудеться кінопоказ просто небаВ Одесі на стадіоні "Черноморець" відбудеться кінопоказ просто неба



Подписывайтесь на нас в Instagram, Facebook и Viber, чтобы быстрее узнавать все новости и читать наши эксклюзивные обзоры.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях