Клієнти YASNO відтепер можуть сплачувати за електроенергію через чат-бота у Viber

Клієнти YASNO відтепер можуть сплачувати за електроенергію через чат-бота у Viber. Фото: YASNO

Клієнти YASNO відтепер можуть сплачувати за електроенергію через чат-бота у Viber. Фото: YASNO

Коммуналка
26 ноября 2020 14:33

Популярний мобільний додаток для безкоштовного та безпечного спілкування Viber запустив новий сервіс - платежі через чат-бот (Chatbot Payments). Відтепер в месенджері можна сплачувати за товари та послуги через офіційні чат-боти компаній за допомогою Goоgle Pay чи Apple Pay. Одним з перших в Україні цю функцію для своїх клієнтів впровадив електропостачальник YASNO.

Тепер у чат-бот YASNO-online можна сплачувати за світло ще швидше. Достатньо додати кредитну чи дебетову картку до свого електронного гаманця Goоgle Pay чи Apple Pay. Тоді при виборі меню "Оплатити" у чат-боті YASNO-online, вказавши особовий рахунок та суму, ви зможете виконати платіж за допомогою електронного гаманця. Користувачу не потрібно вводити номер картки, CVV-код чи інші додаткові дані. Це значно спрощує і пришвидшує процес, а після оплати також можна переглянути чек.

Сплачуйте через чат-бота YASNO. Фото: YASNOСплачуйте через чат-бота YASNO. Фото: YASNO

"Ми щодня працюємо над нашими сервісами. Адже важливо, щоб користувачу було зручно ними користуватися і він міг провести всі потрібні операції швидко. Нова функція - це новий рівень комфорту. Тепер достатньо мати тільки телефон з електронним гаманцем, щоб сплатити за світло за лічені хвилини будь-де у будь-який час. Ми сподіваємося, що наші клієнти це оцінять і активно користуватимуться новою функцією, вчасно сплачуючи за електроенергію до 20 числа щомісяця", - сказав Віктор Мельников, директор YASNO в Києві.

Реалізацію нової функції в Україні забезпечує сервіс онлайн-платежів Portmone.com, на процесингу якого виконуються платежі. "Ми раді, що завдяки нашій розробці 3,5 млн клієнтів YASNO отримали можливість сплачувати за світло через улюблений месенджер", - сказав комерційний директор Portmone.com Олексій Миропольський.

Довідка:

YASNO - постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Харківській та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях