Светлана Лобода попытается выступить в Одессе: активисты уже собираются срывать концерт

Фото: из открытых источников

Фото: из открытых источников

Общество
29 июля 2017 10:30

Украинская певица Светлана Лобода снова планирует выступить в Одессе 3 сентября на стадионе "Черноморец". Об этом сообщил активист Сергей Стерненко на своей странице в Фейсбук.

Так, активист обвинил певицу в том, что она не сделала соответствующих выводах о причинах срыва ее прошлого концерта. Напомним, прошлый концерт Лободы в клубе IBIZA, сорвали активисты во главе со Стерненко.

Также активист созывает массу своих соратников из всех регионов Украины для организации "достойного ответа". Ниже приводим полный текст Сергея Стерненко. 

- Увага! Дуже важливо для тих, хто вважає себе патріотом України.

Гадаєте, після інциденту зі зривом концерту Лободи в Одесі, вона розкаялась та зробила правильні висновки? Ні, все із точністю до навпаки. 

Але по порядку.  Пройдемось по голим фактам. 

Скандал навколо ситуації з журналістами ТСН, обіцянка їм "кулі від Кадирова" та далі — кліп Свєти "Случайная", де сказано що її охоронець виходить з в'язниці після вбивства журналістів каналу 3+3, якби натякаючи. 

Також неодноразові візити на російське ТБ та по суті — вона стає одним із інструментів їх пропаганди. 

Цього року Лобода стала ведучою на премії RU.TV, де сама ж взяла основну номінацію. І зробила ще один крок проти України — вручала премію за кращий кліп в окупованому Криму. 

Це до слів про те, що мистецтво поза політикою, як люблять казати багато хто. Хоча і назвати мистецтвом те, що робить Свєта, язик не повертається. 

Наступний день — спроба провести концерт в Одесі. Великий протест обурених одеситів та скасування виступу. Істеричні заяви Лободи і її продюсера, незадоволена вата та люмпен. 

Далі Лобода продовжила шлях по віддаленню від України. В час, коли її Батьківщина воює проти РФ, гинуть кращі сини нації, вона летить в гості до російського (а значить контрольованого путіним) олігарха Дерипаски та дригається і співає на його корпоративі. 

Одразу після цього — ще один виступ Свєти на весіллі російських олігархів. 

Як то кажуть, пішла по траекторії нахилу. Гроші ж не пахнуть, а тому можна побути забавкою для вбивць. 

І от, тепер Лобода повторно зібралась в Одесу. Точніше, її зібрали. Риг Клімов та відвертий сепаратист Вознюк. Першому належить стадіон "Чорноморець", а другий під своїм брендом "ПростоРадіо" власне організовує сам концерт. Він також є власником кінотеатрів "Москва", "Звьоздний" та "Родіна" в м. Одеса і не тільки. Власне, сказати що Вознюк спить і бачить російські війська у нас — не сказати нічого. 

На 3 вересня в Одесі заплановано вказаний концерт. І це цілком свідома провокація та, не побоюсь сказати, спроба реваншу тих, хто співпрацює з країною агресором. Це виклик всій патріотичній спільноті Одеси, і я запрошую всіх своїх друзів з інших регіонів на цей день прибути до міста. Бо нам просто плюють в обличчя. 

Бо після тисяч вбитих росією українців в Україні не повинні заробляти гроші ті, хто підтримує ці вбивства. 

Ми повинні достойно відповісти. 

Інакше гріш ціна та ганьба нам всім, якщо ми дамо відбутись концерту путінської запроданки Свєти Лободи, що організовують екс-риг і відвертий колаборант. 

Прошу підтримати репостом. Дякую.

P. S. І питання — як Лободі на стадіон підганятимуть тепер катер? - написал активист.

Светлана Лобода попытается выступить в Одессе: активисты уже собираются срывать концерт фото

СМОТРИ ЕЩЕ:

Не стал рисковать: Баста отменил свой концерт в Одессе

За сепаратизм: в Одессе предлагают закрыть ночной клуб Ibiza

Подписывайтесь на нас в Facebook и в Telegram, чтобы быстрее узнавать все новости и читать наши эксклюзивные обзоры

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях