Нова пошта шукає 100 співробітників у Харкові

Нова пошта шукає 100 співробітників у Харкові - фото

Нова пошта шукає 100 співробітників у Харкові - фото

Общество
02 декабря 2020 12:50

Компанія Нова пошта додатково на постійну роботу шукає 100 операторів відділень, кур’єрів, а також сортувальників посилок для роботи на інноваційному сортувальному терміналі у Харкові.

Працівники терміналу перевіряють цілісність вантажу, викладають його на автоматичну сортувальну стрічку та займаються вивантаженням та завантаженням автомобілів. Крім того, до обов’язків працівників входить сортування негабаритних та мілких відправлень за напрямками, а також розміщення вантажу на терміналі згідно стандартів компанії.

Компанія турбується про своїх працівників, тому пропонує їм:

  • повні соціальні гарантії згідно КЗпП України (зокрема, офіційний дохід, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження);
  • медичне страхування;
  • зручну розвозку від метро Холодна гора
  • можливість кар’єрного зростання

Подробиці вакансій можна дізнатися за номерами: 067 000-00-25, 067 530-10-03  або написати на yevlakhova.a@novaposhta.ua.

Усі відкриті пропозиції від компанії можна знайти на сайтi.

Нагадуємо, Харківський інноваційний термінал Нової пошти запрацював у тестовому режимі у листопаді. Його площа 19 тис. кв. метрів. Термінал оснащений сучасною автоматизованою системою сортування посилок, яка здатна сортувати до 20 тис. посилок на годину.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях