Чи існує пральний засіб, який видалить будь-яке забруднення

Чи існує пральний засіб, який видалить будь-яке забруднення - фото

Чи існує пральний засіб, який видалить будь-яке забруднення - фото

Общество
26 февраля 2021 10:38

Над цим питанням задумувався кожен. Чи існує засіб, який може відіпрати будь-яке забруднення?

Щоб розібратися в цьому питанні слід детальніше дослідити види пральних засобів та їх властивості. В Інтернет магазині Watsons пропонується різноманіття пральних засобів, які можна замовити перейшовши за посиланням стиральные порошки на watsons.ua

Типи пральних засобів 

  • Універсальний пральний порошок - застосовується для прання світлих речей речей у кольорі, що підходить більшості тканин. Однак для тканин, як шовк і вовна, такий засіб не підходить, оскільки вони потребують більш делікатного прання. Універсальний порошок долає плями жиру, грунту, акварелі. 
  • Спеціальні засоби - створені для прання делікатних натуральних тканин, таких як вовна, мереживо та шовк. Оскільки, такі речі не можна прати у гарячій воді, то потрібен засіб, який видалить плями навіть у холодній. Здебільшого для них використовуються гелі для прання. Адже вони чудово виконують свою функцію при низьких температурах, при цьому дбайливо видаляють бруд не залишаючи розводів на виробі. 
  • Засоби для прання дитячих речей - не мають у своєму складі ПАРів та інших хімічних елементів, що містяться у звичайному порошку. Створений спеціально, щоб не викликати алергію та роздратування дитячої шкіри. Такий засіб гарно видаляє плями від поту та свіжі плями.

Засоби, що використовуються додатково

  • Плямовивідник – використовують для замочування конкретної плями перед пранням. Якщо є плями від чорнила, крові, олії або кави, то потрібно використовувати спеціальні плямовивідники, адже вони мають у своєму вмісті конкретні елементи, які видаляють такі забруднення. Якщо ж є свіжі плями від трави, чаю, соєвого соусу, то підійдуть універсальні плямовивідники. 
  • Кондиціонер-ополіскувач - призначений для полоскання після прання. Ополіскувач робить тканину м'якою та залишає приємний аромат.
  • Відбілювач - ретельно видаляє бруд з білої тканини та повертає яскравість.

Щоб мати задовільний результат після прання необхідно мати про запас декілька спеціальних засобів, звісно це дещо витратно, аніж купувати універсальний, який не завжди може допомогти з конкретним типом плям. Але це значно покращить ефект після прання.

Види пральних засобів за методом прання 

  • Прання автомат - використовують тільки для прання у пральній машині. До складу входять активні компоненти, які проникають глибоко в тканини та відпирають бруд. Щоб не утворювався накип, в складі наявні особливі речовини для захисту від нього.
  • Ручне прання - мають в складі засобу елементи, які утворюють густу піну для кращого прання. Піна проникає в середину волокон та видаляє забруднення.

Такого засобу, щоб підходив до будь-яких речей, ще не винайшли, оскільки багато тканин мають свої особливості, а плями мають різну природу утворення, тому потрібно мати декілька засобів для прання, щоб процес прання став задовільним. Краще придбати трішки дорожче, аніж потім купувати нову річ, тому що стара не відіпралася від бруду.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях