“Місто VS Урбазаври”: зроби свій вклад у трансформацію Грецької площі

“Місто VS Урбазаври”: зроби свій вклад у трансформацію Грецької площі

“Місто VS Урбазаври”: зроби свій вклад у трансформацію Грецької площі

Общество
10 августа 2021 13:30

На правах реклами

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Урбаністична кампанія “Місто VS Урбазаври”, створена за підтримки бренда glo™ та урбаністів з команди ГО “Міські реформи”, знаходиться в найбільш цікавій фазі: повним ходом йде підготовка до трансформації локацій-Урбазаврів, за “вигнання” яких проголосували містяни. В Одесі зміни очікують на Грецьку Площу.

Як саме ми відпочиватимемо на оновленій локації? Кожен охочий може вплинути на це! Просто зараз у Instagram проєкту проходить голосування щодо встановлення на площі гамаків. То як, хочете мати можливість розслабитися в комфортному гамаку, спостерігаючи за хмарками в очікуванні друзів на оновленій Грецькій площі?

Як віддати свій голос

Голосування щоденно проходить у сторіс акаунта “Місто VS Урбазаври” @urbasaurus.

Обирай, як виглядатиме Грецька площа після трансформаціїОбирай, як виглядатиме Грецька площа після трансформації

Результати кожного дня підсумовуються, тож якщо дуже хочете бачити на локації гамаки — підвищуйте шанси за допомогою регулярного голосування. Віддати свій голос можна до 9 серпня.

“Кожен з вас доклав великих зусиль, щоб подолати Площозавра, який оселився на Грецькій площі. Монстра майже вигнали — тож тепер є можливість потішити себе приємним клопотом! Якою саме ми з вами зробимо площу? Чи з’являться тут комфортні гамаки для відпочинку? Давайте проголосуємо, адже саме ти вирішуєш майбутнє трансформацій у своєму місті!” — підбадьорила учасників проєкту “Місто VS Урбазаври” BIG HERO Леся Нікітюк.

Що ще з’явиться на оновленій площі

В межах проєкту “Місто VS Урбазаври” бренд glo™ разом з урбаністами вирішуватимуть головну проблему Грецької площі: її необлаштованість місцями для відпочинку, відсутність можливості сховатися від спеки. Щоб зробити простір більш комфортним для людей, на площі встановлять кадки з деревами і лавки, створивши такі необхідні  для відпочинку споти та затінок. Таким чином сподіваються прохідну площу перетворити на місце для зустрічей і жвавий міський простір, який стане улюбленим для одеситів та гостей міста. 

“Місто VS Урбазаври”: зроби свій вклад у трансформацію Грецької площі  фото 1“Місто VS Урбазаври”: зроби свій вклад у трансформацію Грецької площі фото 1

Зроби свій вклад у трансформацію Грецької площі Зроби свій вклад у трансформацію Грецької площі

Інфлуенсер, теле- та радіоведучий Андрій Шабанов, який виступає CITY HERO цієї локації, пам’ятає Грецьку площу часів своєї юності — багатолюдною та галасливою, повною життя. І сподівається, що зміни допоможуть повернути на локацію цю динамічну атмосферу.

“Не люблю робити прогнози. Але сподіваюся, це стане новим місцем тусовки в теплий сезон для одеситів і гостей південної столиці”.

Тактичний урбанізм як драйвер міських трансформацій

Невеликі локальні зміни здатні ставати рушійними силами для більш глобальних процесів. Це називається теорією маленьких справ — і саме ця теорія лежить в основі тактичного урбанізму. Його недорогі та ефективні методи допомагають швидко змінювати локації, привертати увагу громадськості, започатковувати дискусії про актуальні урбаністичні проблеми та способи їх вирішення.

Бренд glo™ в кампанії “Місто VS Урбазаври” поєднав серйозну справу трансформації міських просторів з веселим і фановим підходом. Такий нестандартний підхід залучив до проєкту багатьох прихильників — від урбаністів, інфлуенсерів та селебріті до тисяч українців, що забажали змінити свої міста.

І це ще не кінець! Тож приєднуйтесь до кампанії і ви: робіть свій вклад у трансформацію Грецької площі за допомогою голосування (до 9 серпня) і стежте за оновленнями локацій на сайті Urban Transformation, Instagram @urbasaurus, а також акаунтах CITY HERO Андрія Шабанова та BIG HERO Лесі Нікітюк.

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях