Продукти ПУМБ для ФОП

Продукти ПУМБ для ФОП - фото

Продукти ПУМБ для ФОП - фото

Общество
23 ноября 2023 20:07

Від початку війни вести бізнес, особливо невеликим локальним підприємствам, стало важче. Щоб пристосуватися до нових умов, підприємці почали шукати підтримки та допомоги, у тому числі фінансових установ.

Банк ПУМБ одним із перших запропонував зручні продукти та сервіси. У статті — перелік найкорисніших для підприємців, якими можна скористатися, якщо відкрити рахунок для ФОП.

Швидкий кредит — це «всеБІЗНЕС»

Через проблеми зі стабільним обігом коштів збільшився попит на кредити. Тому ПУМБ пропонує будь-якому ФОПу, навіть новоствореному, отримати онлайн-позику в сумі до 750 000 грн.

Використати кредитні кошти можна для вирішення будь-яких нагальних проблем:

  • виплати зарплати працівникам;
  • замовлення сировини;
  • оновлення обладнання чи купівлі нового.

Навіть в умовах війни з цими коштами можна масштабувати бізнес: відкривати нові магазини, заклади та філіали локальних мереж.

Щоб отримати позику, достатньо заповнити анкету онлайн та дочекатися схвалення ліміту. Після підписання онлайн-договору кошти будуть одразу доступні на рахунку ФОП у ПУМБ.

Онлайн-платежі за будь-яких умов зі SMART ОПЛАТА

Наявність декількох варіантів оплати — один із найважливіших факторів успіху бізнесу сьогодні в умовах війни. Через постійний ризик вимкнення електроенергії навіть термінали перестали бути надійними. Альтернатива — онлайн-оплата за допомогою QR-коду.

У ПУМБ сервіс називається SMART ОПЛАТА: для проведення платежу потрібні тільки сам код і смартфон покупця, яким він його просканує. Для зручності QR-коди можна надрукувати та розмістити в торговому залі.

Під'єднання сервісу теж відбувається онлайн.

fyzfPlahlWDLEeFU9ITkGNvcngSG53IqYKiBL5yKWfDqoG5n3aEK2FA0pdeBaRmcJ3Ad6K2GjiNgMwPP-LL9e1xd31Ohgg81UBtoUvLenhblQwulJkPTsI1gkiQNsQgA1QAYQfcDn3lKyVaYOMlpswfyzfPlahlWDLEeFU9ITkGNvcngSG53IqYKiBL5yKWfDqoG5n3aEK2FA0pdeBaRmcJ3Ad6K2GjiNgMwPP-LL9e1xd31Ohgg81UBtoUvLenhblQwulJkPTsI1gkiQNsQgA1QAYQfcDn3lKyVaYOMlpsw

Зручні транзакції з віртуальною карткою

Віртуальна картка є повним аналогом пластикової: за її допомогою можна оплачувати покупки в інтернет-магазинах та через термінал, здійснювати грошові перекази на інші рахунки, знімати кошти в безконтактних банкоматах.

Для відкриття картки достатньо завантажити мобільний застосунок ПУМБ для підприємців ПУМБ Digital Business та слідувати інструкції в ньому.

Важлива перевага картки саме для бізнесу — можливість платежів на рахунки юридичних осіб без комісії. Достатньо знати номер потрібного рахунку.

Щоб протестувати всі сервіси, треба тільки відкрити рахунок ФОП у ПУМБ. Ця процедура також повністю дистанційна і триває лише кілька хвилин. З відкриттям рахунку у банку можна отримати доступ до ще більшого переліку корисних продуктів та послуг.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях