Зміна правил на телекомринку: що чекає на українців у 2020 році

Новость - События - Зміна правил на телекомринку: що чекає на українців у 2020 році

Новость - События - Зміна правил на телекомринку: що чекає на українців у 2020 році

События
22 января 2020 15:00

2020 рік на українському телеком ринку стартував з відчутних змін: кодування супутникового сигналу з 28 січня, яке оголосили найбільші медіагрупи України, на додачу - збільшення ними вартості за контент, який вони продають провайдерам телебачення. Ще одне нововведення - зміна в трансляції популярних футбольних каналів.

Звичайно, багато телеглядачів стурбовані – що тепер буде і як це вплине на їхні телевізійні звички дивитися якісні і різноманітні передачі, шоу і серіали? Багато, тільки не абоненти Воля. Для них все залишається стабільним, більш того, позиція провайдера виглядає так: наразі кожен абонент може обрати цікавий за наповненням і вигідний для нього план передплати, ба більше, отримати додаткові переваги в рамках свого тарифу.

На чому базується така стабільність? У компанії стверджують, що на багаторічному досвіді роботи в Україні, на довгострокових договорах про співробітництво з провідними українськими медіа групами і світовими лідерами виробництва контенту. Будуть прем'єри, буде багато новинок. Яких? Поки в компанії зберігають інтригу. Але, якщо подивитися перелік недавніх гучних прем'єр – а це хіти "Месники: Завершення", "Мері Поппінс повертається", "Аладдін", "Холодне серце", український  фільм-мюзикл "Гуцулка Ксеня", – то можна припустити, що нові будуть не менш цікавими. Відомо, що планується показ емоційної анімації "Історія іграшок - 4", казкової "Малефісента 2", завжди топових "Зоряні війни: Епізод IX", пригодницького "Мулан" і багатьох інших.

У компанії зазначають, зараз без підвищення вартості послуги не зможе обійтися жоден провайдер – тут все визначає зростання оплати за контент від медіагруп. Але в компанії мають намір компенсувати подорожчання розвитком самої послуги і поліпшеними пропозиціями.

Наприклад, абоненти інтерактивних послуг деяких тарифних пакетів отримають улюблені фільми і передачі різних жанрів в онлайн-кінотеатрі ВОЛЯ Cinema і на власних ексклюзивних каналах ВОЛЯ CINE+. Абонентам послуги Воля-lifecell, власникам пакетів Інтернет всюди (100) + Кіно та Інтернет + Воля TV, провайдер пропонує поліпшення мобільного складової. А деякі пакети Інтернет + ТБ будуть доповнені рейтинговими телеканалами, такими як ВОЛЯ CINE+, Eurosport 1/2, Discovery Science, DTX та інші.

Гарні новини і для футбольних уболівальників, які зверталися в компанію з приводу включення нового футбольного телеканалу "Футбол 3". Так, цей канал буде! Він буде транслювати частину матчів чемпіонатів Франції, Бельгії, Іспанії, а також новий преміальний контент. В пакетах також з'явиться клубний канал "Шахтар ТБ".

Як відомо, Воля має права трансляторів матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА сезонів 2018-2021, тому продовжить і далі радувати всіх цінителів преміального спортивного контенту. І, до речі, матчі 1/8 фіналу ЛЧ стартують вже 18 лютого - чинний чемпіон "Ліверпуль" зіграє з "Атлетіко", "Манчестер Сіті" протистоїть "Реалу", а "Челсі" - "Баварії". З 20 лютого глядачі зможуть насолоджуватися видовищним європейським футболом в 1/16 фіналу ЛЄ. Серед учасників, які продовжують боротьбу за трофей, донецький "Шахтар". Підопічні Луїша Каштру зійдуться з "Бенфікою" з Португалії.

А всі матчі ЛЧ і ЛЄ в прямому ефірі, короткі огляди, архів матчів та інтерактивні можливості в режимі 24/7 і без реклами можна отримати з додатковою послугою Воля Футбол+. Така послуга сподобається завзятим футбольним уболівальникам, враховуючи, що тепер канали "Футбол 1/2" будуть представлені у всіх провайдерів тільки за окремою передплатою. Таке рішення власників самих каналів.

Хоча чутки і сумніви про телебачення в 2020 році трошки лякають, але вони перебільшені. Адже якщо розібратися, то всі зміни спрямовані на боротьбу з піратством і нелегальним споживанням контенту, і в довгостроковій перспективі позитивно позначиться на розвитку українського телебачення.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях