БРСМ-Нафта відкриває власну мережу супермаркетів при АЗК - "Good market"

БРСМ-Нафта відкриває власну мережу «Good market»

БРСМ-Нафта відкриває власну мережу «Good market»

События
03 марта 2020 11:16

29 лютого в Одесі, по вулиці Чорноморського Козацтва, 175, було урочисто відкрито супермаркет нової мережі "Good market". Це перший в Україні магазин даного формату, в якому представлений повний асортимент товарів повсякденного попиту, що задовольняє всі основні потреби покупця. "Good market" від БРСМ має додаткові переваги серед більшості дискаунтерів: в торговій мережі клієнти зможуть придбати хліб, свіжу випічку та піцу власного виробництва. У маркеті працює відділ кулінарії, в якому представлені страви української та європейської кухні. Також в "Good market" розроблено спеціальне меню, яке включає в себе комплексні сніданки та бізнес-ланчі.

БРСМ-Нафта відкриває власну мережу

БРСМ-Нафта відкриває власну мережу "Good market"

"Наша мета - створення першої в Україні мережі АЗК даного формату. Ми хочемо, щоб наш клієнт міг придбати все найнеобхідніше в" Good market ", пообідати в нашому фірмовому кафе та заправити свій автомобіль якісним пальним. Об'єднавши все в одній локації, БРСМ дає можливість людям економити найдорожче, що є сьогодні - час ", - зазначив засновник мережі Андрій Біба.

БРСМ-Нафта відкриває власну мережу

БРСМ-Нафта відкриває власну мережу "Good market"

БРСМ-Нафта обіцяє найближчим часом активне відкриття нових АЗК формату "3 в 1", а також розширення асортименту товарів на існуючих комплексах. Мережа планує привернути увагу не тільки автолюбителів, але і "піших" покупців. 

БРСМ-Нафта відкриває власну мережу

БРСМ-Нафта відкриває власну мережу "Good market"

Довідка: Мережа автозаправних комплексів БРСМ-Нафта була заснована в 1992 році. Сьогодні - це 167 сучасних АЗК, розташованих по всій території України. Засновником ТМ "БРСМ-Нафта" є український підприємець - Андрій Біба. 

Подписывайтесь на нас в Facebook и в Telegram, чтобы быстрее узнавать все новости и читать наши эксклюзивные обзоры

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях