Заради дитячих усмішок: на честь 20-річчя WOG роздав понад 12 тисяч іграшок

На честь 20-річчя WOG роздав понад 12 тисяч іграшок

На честь 20-річчя WOG роздав понад 12 тисяч іграшок

События
03 августа 2020 14:51

Компанія WOG оригінально відзначила старт святкування свого 20-го Дня народження – закупила та передала понад 12 тисяч іграшок в Центр допомоги дітям у складних життєвих обставинах «Місто щасливих дітей», Центр для онкохворих дітей «Дача» та ігрові кімнати Національного інституту серця ім. Амосова й Інституту нейрохірургії.

Звісно, ігрові кімнати цих лікувальних закладів та центрів не були порожніми. Але через установи за рік проходять тисячі дітей. Іграшки ламаються, зношуються, губляться. Регулярного їх оновлення бюджети не передбачають. Тоді до справи підключається соціально відповідальний бізнес. Адже діти, для яких кожна позитивна емоція – на рахунок золота, так радіють новим іграшкам, з такою цікавістю роздивляються їх, обговорюють, діляться.

Компанія WOG закупила та передала понад 12 тисяч іграшок в Центр допомоги дітям у складних життєвих обставинахКомпанія WOG закупила та передала понад 12 тисяч іграшок в Центр допомоги дітям у складних життєвих обставинах

Саме заради дитячих усмішок компанія WOG, яка регулярно ініціює масштабні благодійні проекти, закупила понад 12 тисяч іграшок для дітей різного віку та передала їх в місця, де діти матимуть від такого подарунку масу позитивних емоцій.

Компанія WOG регулярно ініціює масштабні благодійні проектиКомпанія WOG регулярно ініціює масштабні благодійні проекти

«Гра – надважливий процес у житті дитини. Через гру маленька людина вчиться комунікувати, пізнає світ, розвиває уяву та соціалізується. Особливо важлива гра для дітей у складних обставинах: при тривалому лікуванні, відсутності батьківського піклування тощо. Адже саме процес гри та спілкування з однолітками допомагає відволіктися, змоделювати різни ситуації, завести нових друзів. Тому ми вирішили частину бюджету, передбаченого на святкування 20-річчя нашої компанії, передати на добру справу і подарувати іграшки тим, кому вони принесуть радість. А взамін ми отримали найцінніше привітання – багато маленьких щирих усмішок і грайливих оченят, які випромінюють щире захоплення. Це заряджає на подальшу роботу, дає мотивацію діяти і реалізовувати неймовірні проекти», - говорить Олена Осипчук, директорка з комунікацій WOG.

На честь 20-річчя WOG роздав понад 12 тисяч іграшок На честь 20-річчя WOG роздав понад 12 тисяч іграшок
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях