Удвічі більше бонусів за кожну гривню: «Обжора» таки знає, що таке любов і вигода

Удвічі більше бонусів за кожну гривню: «Обжора» таки знає, що таке любов і вигода - фото

Удвічі більше бонусів за кожну гривню: «Обжора» таки знає, що таке любов і вигода - фото

События
07 мая 2021 18:00

Поки українські супермаркети намагаються розгадати секрет успіху, дослідники компанії Deloitte в Україні вже доводять важливість знижки або кешбеку для зміни рішення про спосіб чи місце покупки 73 % українців.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Без чого українець сьогодні не може уявити свого життя? Без кохання,  друзів, чи, можливо, без відпочинку? Будьмо відвертими: усе це важливо, але він не зможе і тижня витримати без магазинів і покупок. Особливо це стосується продуктів харчування. Тому щохвилини в Україні здійснюються тисячі покупок, причому місце для шопінгу люди обирають  в основному за трьома критеріями: географічне розташування магазину, його асортимент та рівень обслуговування.

Але, що цікаво, за даними компанії Deloitte, 73 % опитаних українців можуть змінити рішення про спосіб або місце покупки за наявності знижки чи кешбеку. При цьому 35 % респондентів додатково зазначили, що такий вплив є дійсно значним. 

Тому щоб задовольнити всі потреби своїх споживачів, у мережі супермаркетів з  одеською душею «Обжора» діє бонусна програма «Таки Ваш Бонус».

«Обжора» таки знає, що таке любов і вигода«Обжора» таки знає, що таке любов і вигода

 Що ж це за програма така?

«Таки Ваш Бонус» – це унікальна система з подвійною вигодою, адже лише тут за кожну гривню в чеку ви отримуєте одразу 2 бонуси, навіть за акційні пропозиції.  Та це лише початок, оскільки чим більше ви купуєте, тим більше бонусів можете отримати. Адже в програмі лояльності є можливість підняти рівень своєї карти до «срібної», здійснивши покупки на суму від 7500 грн, та заробляти вже по 3 бонуси. Або ж узагалі піднятись до «золотої» та отримувати аж по 5 бонусів за кожну витрачену гривню – для цього загальна вартість покупок за три місяці має становити від 15 000 грн.

Така система статусів автоматично оновлюється щомісяця в період з 1-го до 5-го числа залежно від витраченої суми за три попередніх місяці, тому особливих зусиль від вас не вимагатиметься. Чого ще може бажати справжній одесит? А ось чого: додаткових 300 бонусів за реєстрацію, 500 бонусів до дня народження та спеціальні акції для всіх учасників програми лояльності. Багато акцій, які оновлюються щотижня. Дуже багато крутих акцій! Бо таки так, купувати в «Обжорі» вигідно.

А для максимального заощадження тут діє можливість збирати бонуси всією родиною. Адже один бонусний рахунок – це аж дві карти: віртуальна та звичайна, якими можете користуватись як ви, так і ваші рідні. 

«Обжора» таки знає, що таке любов і вигода«Обжора» таки знає, що таке любов і вигода

Ви ще не стали учасником програми?  

Тож якщо ви досі із якихось дивовижних причин ще не стали учасником програми лояльності «Таки Ваш Бонус», тоді скоріше записуйте, що потрібно зробити: завантажте додаток «Обжора» у  Google Play чи  App Store в один клік, введіть усю необхідну інформацію та купайтесь у бонусах та вигідних покупках. Зручно, сучасно, інноваційно! А ще у вас буде більше місця в гаманці, ви ніколи не забудете карту вдома, а Одеса-мама подякує вам за збереження екології. Бо таки так, пластикова картка вам більше не знадобиться!

Також ви можете зареєструватися на сайті та завантажити карту в новенькі чат-боти «Таки Ваш Бонус» у месенджерах Viber або Тelegram.  Або ж навіть якщо ви адепт традиційних пластикових карт, то і для вас «Обжора» має рішення. Просто підходьте до каси, підморгніть касиру та забирайте свою карту. Головне – не зволікайте, швидше приєднуйтесь до бонусної програми та заощаджуйте. 

«Обжора» таки знає, що таке любов і вигода«Обжора» таки знає, що таке любов і вигода


Загалом програма лояльності «Таки Ваш Бонус» уже об’єднує 65 000 учасників, які щодня користуються всіма перевагами особливої «обжорівської» любові.  Тож скоріше приходьте в гості до «Обжори» за своєю вигодою. 

Подписывайтесь на нас в Instagram, Facebook и Viber, чтобы быстрее узнавать все новости и читать наши эксклюзивные обзоры.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях