В Одесі стає більше лабораторій для здачі аналізів

В Одесі стає більше лабораторій для здачі аналізів

В Одесі стає більше лабораторій для здачі аналізів

События
25 мая 2021 18:36

МедЛаб – це багатопрофільна клініко-діагностична лабораторія з 23-річною історією. Сьогодні в Україні працюють понад 100 відділень МедЛаб – у тому числі чотири в Одесі.

Одеські відділення лабораторії МедЛаб відкрили свої двері ще в минулому році. Затребуваність послуг лабораторії і довіра одеситів стали підставою для збільшення кількості відділень з двох до чотирьох, за адресами:

  • вул. Генерала Бочарова, 47;
  • вул. Успенська, 57
  • вул. Софіївська, 2-Б;
  • недавно відкрилося ще відділення на Таїрова – вул. Ак. Королева, 21.

Номери телефонів для консультацій і режим роботи всіх відділень ви знайдете за посиланням.

Оперативність видачі результатів аналізів, їхня висока точність і доступні розцінки – ось основа роботи лабораторії, яка і дозволила створити велику всеукраїнську мережу відділень.

Дослідження і документація

Які аналізи можна здати в лабораторії МедЛаб? Практично будь-які: тут виконується понад 1500 видів досліджень для дорослих і маленьких пацієнтів. Біохімічні та бактеріологічні, загальноклінічні та імунологічні, гормональні, генетичні, онкологічні, аналізи на паразитів і алергії, ПЛР-діагностика та безліч інших досліджень, з повним списком яких можна ознайомитися на сайті лабораторії у розділі «Аналізи і ціни».

Пройшовши валідацію та верифікацію у Центрі громадського здоров'я МОЗ України, МедЛаб також отримала офіційне право на проведення діагностики коронавірусної інфекції COVID-19 усіма існуючими сьогодні методами. Документ про ПЛР-тест на коронавірус, який видає лабораторія, оформлений на двох мовах (українська та англійська) і дає право на перетин кордонів країн, що вимагають таку довідку.

Лабораторія оснащена діагностичним обладнанням від провідних світових виробників – Siemens, Sysmex, Phadia AB, Beckman Coulter, Corbett Research, Roche Diagnostics International Ltd, ДНК-технологи та ін.

ВАЖЛИВО! Можливість випадкової підміни пробірок виключена завдяки унікальному штрихкодуванню. Додаткові дослідження можна провести без повторної здачі крові.

Серед документів на право здійснення своєї діяльності лабораторія має:

  • Свідчення про атестацію Укрметртестстандарту на право проведення лабораторних досліджень;
  • Сертифікат відповідності вимогам стандарту ISO 9001:2008 для медичних лабораторних досліджень.

Будь-які аналізи можна здати і прямо на дому, скориставшись послугою виклику кваліфікованої лабораторної медсестри.

Подписывайтесь на нас в Instagram, Facebook и Viber, чтобы быстрее узнавать все новости и читать наши эксклюзивные обзоры.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях