Стильне жіноче взуття високої якості

Стильне жіноче взуття високої якості - фото

Стильне жіноче взуття високої якості - фото

События
28 сентября 2021 12:00

На вулиці може бути сонячно, але з такою кількістю прийдешніх тенденцій у взутті на осінь-зиму 2021-2022 років, які викликають наснагу, ніхто не зможе звинуватити нас в тому, що ми починаємо планувати наші теплі аутфіти ще у вересні.

Відповідно до нашого способу життя останнього часу, на подіумах вже традиційно були представлені пари з масивними підошвами і прогулянкові черевики, але в новому сезоні також з'явиться багато веселощів і гламуру у вигляді лакованих човників або металевих чобіт до колін.

Придбати брендове жіноче взуття можна в інтернет-магазині «Міратон» за посиланням. В інших розділах сайту також представлено чоловіче взуття і стильні аксесуари: сумки, окуляри, гаманці, прикраси, шарфи, головні убори та багато іншого. Особливістю пропонованої продукції є висока якість виготовлення: будь то черевики з натуральної шкіри, замшеві чоботи, сітчасті кросівки або текстильні кеди.

Продукція супроводжується гарантією, окрім того покупців чекає безліч інших приємних бонусів у вигляді кешбеку з кожного замовлення, можливості розділити оплату на три частини або замовити безкоштовну примірку до трьох пар взуття у себе вдома чи на відділенні пошти. На позиції нової колекції діє безкоштовна доставка Новою поштою.

Тренди взуття осінь-зима 2021-2022

Головною тенденцією поточної осені і майбутньої зими можна назвати поєднання епатажних заяв і комфорту. У міру того, як світ поступово увійшов у звичний ритм життя, ми поступово будемо повертатися до зразків, що складають вишуканий гардероб. Різниця в тому, що, провівши так багато часу в затишному одязі протягом більшої частини останніх двох років, багато з нас не захоче жертвувати комфортом заради стилю. Тому з'являються нові тенденції, які можуть запропонувати естетику, більш збалансовану між креативом і зручністю.

На модних подіумах ми бачимо безліч функціональних черевиків і високих, але практичних масивних каблуків. Щоб не відставати від комфорту, ми зосередимо увагу на головних силуетах, на які слід звернути увагу цієї осені. Використовуйте їх, щоб однозначно вирішити питання, що ви будете одягати цієї зими.

Стильне жіноче взуття високої якостіСтильне жіноче взуття високої якості

Лофери на масивній підошві

Протягом деякого часу лофери на масивній підошві були однією з найпопулярніших моделей модних туфель. Вони нікуди не дінуться, оскільки дизайнери відстоювали їх на своїх подіумних показах. Лакована шкіра, ланцюжки і золота фурнітура – ключові елементи, які виділяють актуальні лофери.

Металік

Золоті ботильйони в стилі диско або сріблясті чоботи до коліна – металік став явним фаворитом взуття в цьому сезоні, що було помітно на показах Balmain, Jil Sander, Moschino, Stella McCartney і багатьох інших іменитих дизайнерів. Для всіх тих, кому

довелося відмовитися від ключових святкових моментів в період пандемії, таких як весілля і Різдво, прийшов час повернути собі право веселитися і святкувати єдність. До цієї тенденції можна віднести і велику кількість декору: шипи, блискітки, глітерні поверхні, мерехтливі і сяючі елементи.

Класичні човники

В моду знову повертаються туфлі-човники в стилі 90-х, проте тепер вони мають різноманітні оригінальні деталі для максимального ефекту. Це може бути фактурна або глянцева поверхня, прикраси з ланцюгів і крупних пряжок, відрізний мис або підбори незвичайної форми: конуса, чарочки або неправильного еліпса.

Черевики для прогулянки

Масивні черевики з виступаючою підошвою як і раніше актуальні. Хоча вони більш функціональні, ніж деякі з інших тенденцій в цьому списку, черевики в стилі «бездоріжжя» також мають трохи прикрас. Майстерно виконані елементи фурнітури і металеві штрихи – основні деталі, на які варто звернути увагу цієї зими.

Високі чоботи

Цієї зими в моду знову повертаються чоботи до коліна у класичному чорно-коричневому кольорі. В даному випадку чорний – це не нудно, а шикарно. І це справжня класика, яку ви будете носити довгі роки. Пари в стилі кантрі – елегантний варіант тренду. Популярними є і версії на платформах або грубих підошвах з контрастними виступами.

Стильне жіноче взуття високої якостіСтильне жіноче взуття високої якості





Подписывайтесь на нас в Instagram, Facebook и Viber, чтобы быстрее узнавать все новости и читать наши эксклюзивные обзоры.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях