Відомі поети зачитали вірші  під час рейсів авіакомпанії WINDROSE

Відомі поети зачитали вірші  під час рейсів авіакомпанії WINDROSE.

Відомі поети зачитали вірші  під час рейсів авіакомпанії WINDROSE. Фото надав рекламодавець

События
24 ноября 2021 15:26

Авіаперевізник WINDROSE днями здивував пасажирів власних рейсів! Несподівано мандрівники отримали можливість почути улюблені вірші з вуст українських знаменитостей. Їхні виступи відбулися в рамках креативної кампанії "Поезія, яка окриляє!".

Самоідентичність будь-якої нації та відчуття єдності зі спільнотою неможливо сформувати без культурного підґрунтя. І сучасна поезія безперечно є важливою частиною цього процесу. Адже, як один із видів творчості, сьогодні вона стала джерелом для роздумів та вираження світогляду народів.

Фото надав рекламодавецьФото надав рекламодавець

Тож, аби нагадати українцям про вагомість поезії у житті кожного з нас, компанія WINDROSE запросила відомих письменників, акторів та ведучих на борт власних літаків, де вони наживо зачитали улюблені вірші. Серед знаменитостей, які підтримали ініціативу, – Юрій Андрухович, Катерина Бабкіна, Павло Матюша та багато інших. Після виступів пасажири мали змогу поспілкуватися із зірковими гостями та отримати автограф на згадку.

- WINDROSE - це українська авіакомпанія, яка вже 18 років робить свій вклад у розвиток авіації в Україні. Для нас також важливо підтримувати усі заходи, що допомагають відродити національну свідомість. 9 листопада в Україні відзначали День української писемності та мови. Саме це чудове свято надихнуло нас ближче познайомити наших пасажирів із сучасною українською літературою. “Поезія, яка окриляє, з WINDROSE” - це живі виступи сучасних українських митців на наших рейсах. Декламувати вірші будуть відомі українські поети і медійні особистості, які підтримали наш проєкт. Сподіваємося, що завдяки цьому наші пасажири захочуть дізнатися більше про актуальні українські твори, а сама подія залишить приємні згадки про політ, - прокоментувала Анна Рафальська, директор з маркетингу авіакомпанії.

Фото надав рекламодавецьФото надав рекламодавець

Побачити політ із зірковими гостями та першу реакцію пасажирів можна у відео:

Шанс полетіти з WINDROSE на крилах поезії отримали власники квитків на період з 19 до 26 листопада. Виступи відбуватимуться без додаткових анонсів на обмеженій кількості рейсів у напрямках "Київ – Львів", "Київ – Івано-Франківськ", "Київ – Дніпро" та "Київ – Харків".

Фото надав рекламодавецьФото надав рекламодавець
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях