Не гірше за кордон: ТОП-10 найдорожчих та шикарніших готелів Одеси

ТОП-10 найдорожчих та шикарніших готелів Одеси - фото Hotel Panorama De Luxe

Відпустка на іноземних курортах у 2021 році залишається під великим питанням. Однак, це не привід сумувати. Vgorode підкаже вам готелі, де ви зможете відпочити на всі сто плюс зробити чудові фото для соцмереж.

ТОП-10 найдорожчих та шикарніших готелів Одеси за рейтингом Booking.

Hotel Panorama De Luxe

Готель Panorama De Luxe знаходиться в Одесі поряд із морем. До послуг гостей відкритий басейн. Надається безкоштовний Wi-Fi.

Номери з міні-баром оснащені кондиціонером та телевізором. В обідній зоні можна скористатися кухонним приладдям та електричним чайником. Власна ванна кімната з феном, халатами і безкоштовними туалетно-косметичними засобами.

Гості готелю Panorama De Luxe можуть відвідати ресторан, який працює за системою "шведський стіл". До послуг гостей фітнес-центр, басейн і літня тераса.

До центру Одеси лише два кілометри.

Двомісний номер 5900 гривень на добу

Де: Мукачевський провулок 6/8

Контакти: Сайт +38 099 555 55 88

NEMO Hotel Resort & Spa

Курортний спа-готель NEMO розташований в історичному центрі Одеси, поряд з пляжем Ланжерон. До послуг гостей плавальні басейни з морською водою, оздоровчий та спа-центр, а також приватний пляж. З-поміж додаткових вигод - 5-зірковий готель - сауна з критим басейном, кінотеатр і літні тераси з видом на море і парк. У готелі працюють салон краси та фітнес-клуб. На території облаштовано безкоштовне паркування.

Усі номери виходять на балкон. Вони оснащені кондиціонером, телевізором, сейфом та міні-баром. У кожному люксі встановлена гідромасажна ванна.

У розпорядженні гостей бізнес-центр та дитячий клуб. У готелі пропонуються послуги няні та консьєржа, а також розважальні заходи.

Двомісний номер 4700 гривень на добу

Де: пляж Ланжерон, 25

Контакти: Сайт +38 (048) 705-70-80

Бутік-готель Джоконда

Цей бутік-готель у стилі тосканської вілли розташований у приморському курортному місті Одеса. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi та чудовий краєвид на Чорне море.

Номери бутік-готелю «Джоконда» оформлені в класичному стилі та оснащені телевізором з плоским екраном, міні-баром та сейфом. Деякі номери оформлені в старовинному стилі і мають розкішну вітальню і просторий балкон з міні-басейном.

Гості бутік-готелю La Gioconda можуть скуштувати сніданок «шведський стіл» в елегантному обідньому залі з люстрами та витворами мистецтва в стилі епохи Відродження.

Гостям бутік-готелю Gioconda надаються послуги масажу та прокату велосипедів. Влітку гості можуть відпочити з прохолодним напоєм на відкритій терасі з видом на море.

Двомісний номер 4600 гривень на добу

Де: 2-ий Лермонтовський провулок 1,

Контакти: Сайт +380 48 705 55 52 +38 098 426 20 68

M1 Club Hotel

Клуб-готель "M1" розташований у парковій зоні на березі Чорного моря в Одесі. До послуг гостей ресторан та безкоштовний Wi-Fi на всій території. На території є комплекс саун, приватний пляж і бар на даху. На території облаштовано безкоштовне приватне паркування.

Усі номери мають вікна з панорамним виглядом і телевізор із супутниковими каналами. Для зручності надаються халати, капці та туалетно-косметичні речі.

Серед зручностей готелю відкритий басейн. Серед любителів активного відпочинку поблизу популярні велосипедні прогулянки Трасою Здоров'я.

Поруч знаходиться центр міста з усіма визначними пам'ятками.

Двомісний номер 4485 гривень на добу

Де: Лідерський Бульвар 1,

Контакти: Сайт + 38 (048) 705 88 77

Mr Grey Boutique Hotel

Бутік-готель Mr Grey з безкоштовним Wi-Fi та номерами з кондиціонером розташований у Приморському районі Одеси за 400 метрів від пляжу «Отрада» та поряд з центром міста.

У розпорядженні гостей бутік-готелю Mr Grey номери з шафою для одягу, телевізором з плоским екраном, куточком і власною ванною кімнатою.

Номери готелю захоплюють своїм сучасним дизайном, де все продумано до дрібниць.

Паркування надається за додаткову плату.

Двомісний номер 4125 гривень на добу

Де: Морська вулиця, 8а

Контакти: Сайт +38 (093) 400 20 90

Марістелла Морська Резиденція

Готель Maristella Marine Residence розташований на березі Чорного моря в Одесі. До послуг гостей номери з кондиціонером та безкоштовним Wi-Fi, 3 сезонних відкритих басейни та безкоштовна приватна парковка. Гостям надаються рушники та шезлонги.

У номерах є телевізор з супутниковими каналами, а також фен, капці та туалетно-косметичні засоби. У деяких номерах є вітальня, тераса або балкон.

Готель Maristella Marine Residence розташований за 8 кілометрів від визначних пам'яток центру Одеси.

Двомісний номер 4000 гривень на добу

Де: Бернардацці Вулиця, 2А,

Контакти: Сайт +38 (095) 289 28 05

Hotel de Paris Odessa MGallery by Sofitel

П'ятизірковий бутік-готель Hotel de Paris Odessa MGallery by Sofitel розташований у самому центрі Одеси.

Всі просторі номери оснащені телевізором, кавоваркою та чайником. Власна ванна кімната має ванну або душ. Гостям надаються банні халати та капці.

У готелі є сауна та гідромасажна ванна.

Для гостей організовано прокат велосипедів, а на околицях популярні велосипедні прогулянки. Пам'ятник герцогу де Рішельє знаходиться за 100 метрів від готелю, а Одеський театр опери та балету — за 300 метрів.

Двомісний номер 3953 гривень на добу

Де: Катерининська площа 4/1

Контакти: Сайт +38 (095) 289 28 05

KADORR Hotel Resort & Spa

Курортний спа-готель Kadorr з безкоштовним Wi-Fi і безкоштовним паркуванням знаходиться в Одесі за 200 метрів від чорноморського узбережжя. На території курортного готелю працює оздоровчий спа-центр з критим басейном, хамамом та гідромасажною ванною.

До послуг гостей номери, люкси та апартаменти з кондиціонером, телевізором з кабельними каналами, міні-баром та ванною кімнатою з феном, халатами та тапочками.

Гості можуть відвідати ресторан та відпочити в лаунджі, а також скористатися цілодобовою стійкою реєстрації, екскурсійним бюро та прокатом велосипедів. Послуга доставки їжі та напоїв у номері надається за запитом.

Центр Одеси знаходиться за сім кілометрів від готелю.

Двомісний номер 3939 гривень на добу

Де: Французький бульвар 66/33

Контакти: Сайт, 048 705 9900

Палас Дель Мар

Готель Palace Del Mar займає будинок історичного палацу. До послуг гостей сауна, тренажерний зал та гарний відкритий басейн. Готель Palace Del Mar розташований в районі Аркадія в Одесі, за 3 хвилини ходьби від узбережжя Чорного моря.

Всі номери оснащені кондиціонером та телевізором. Гості можуть скористатись безкоштовним Wi-Fi. В оформленні інтер'єру використані вітражі, старовинні люстри та меблі ручної роботи.

З тераси відкривається краєвид на Чорне море. На території готелю розбито парк із 200 видами рослин. Популярні нічні клуби «Ібіца» та «Ітака» працюють за 5 хвилин ходьби.

Двомісний номер 3685 гривень на добу

Де: Кришталевий провулок 1

Контакти: Сайт, + 38 (0482) 301 900
+ 380 (68) 662 21 30

SPA-готель Grand Marine

Спа-готель Grand-Marine з 4 плавальними басейнами, пляжем і зимовим садом знаходиться менш ніж за 5 хвилин ходьби від Чорного моря. До послуг гостей оздоровчий та фітнес-центр із 2 природними підземними джерелами з мінеральною водою. На території є безкоштовний Wi-Fi та дитячий майданчик.

У номерах з балконом передбачено кондиціонер, телевізор із супутниковими каналами, міні-бар та великий робочий стіл. Власна ванна кімната укомплектована безкоштовними туалетно-косметичними засобами, халатами та тапочками.

Бажаючі можуть замовити сеанс розслаблюючого масажу або пройти оздоровчі процедури з використанням лікарської косметики та новітніх технологій.

Двомісний номер 3511 гривень на добу

Де: Південносанаторний провулок, 5

Контакти: Сайт, +38 (048) 757-90-90 +38 (097) 066-30-10

Дивіться також нашу вибірку готелів на першій лінії до моря, на будь-який гаманець.

Последние новости