Майстер-клас зі створення карти бажань та читання віршів Симоненка: куди піти в Одесі цього тижня

Майстер-клас зі створення карти бажання і читання віршів Симоненка: куди піти в Одесі цього тижня. || Фото ілюстративне: freepik.com

Період новорічних свят завершився, проте для того, щоб відпочити та цікаво провести час зовсім не обов'язково чекати на вихідні чи святкові дні, адже захоплюючі заходи відбуваються в Одесі щодня.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі на тижні з 16 по 20 січня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ЗАНЯТТЯ "ВТІЛЮЙ БАЖАННЯ"

Нейротерапевт Тетяна Кобець розповість, як продуктивно працювати над здійсненням своїх бажань. За східним календарем Новий рік розпочнеться лише 22 січня, адже на Сході постійної дати зустрічі цього свята немає – Новий рік там святкують в один із днів другого місяця після зимового сонцестояння. У січні час подумати над тим, які цілі потрібно здійснити найближчим часом і протягом року, тому рекомендації від нейротерапевта зараз будуть доречними. Із собою потрібно захопити вологі і сухі серветки, записник або аркуш паперу та маркери. Матеріали (маркери та кулі) можна принести з собою або замовити у Тетяни Кобець, написавши їй у Viber за номером: +38 050 18 73 397.

ДЕ: Бібліотека імені Багрицького, вулиця Преображенська, 35А

КОЛИ: 18 січня о 15:30

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

ВИСТАВА "ПОЗАШЛЮБНА ДОНЬКА ГАМЛЕТА"

Сміходрама за мотивами п'єси японського драматурга Кокі Мітані "Позашлюбна донька Гамлета". Організатори зазначають, що протягом вистави глядачі зможуть взяти участь у створенні іскрометної комедії на власний смак. У директора театру свій погляд на сучасну драматургію, тому "Позашлюбна донька Гамлета" – це не просто спектакль, а поєдинок, який сягає абсурду у спробах розвеселити глядачів.

ДЕ: Одеський обласний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 19 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

ЛЕКЦІЯ "ВАСИЛЬ СИМОНЕНКО: ЛИЦАР НА БІЛОМУ КОНІ"

Захід, присвячений біографії і творчості Василя Симоненка. Лектор Ірина Нечиталюк розповість про життя українського поета-"шістдесятника" і продекламує його вірші. На відвідувачів чекає затишна поетична атмосфера та багато цікавої інформації.

ДЕ: Одеська обласна універсальна наукова бібліотека імені Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51

КОЛИ: 19 січня о 15:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

КОНЦЕРТ ВІКТОРА МАЗУРА І ДМИТРА ОЛЕШКА

Відео: YouTube-канал Антон Терехов

Концерт акустичної музики. Організатори зазначають, що цього вечора прозвучать пісні, якими ми ділилися один з одним на кухнях і співали півголосом. Знайомі хіти набудуть нового звучання у виконанні Віктора Мазура та Дмитра Олешка.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 19 січня о 19:00

ВАРТІСТЬ: донейшн від 70 гривень

БАЛЕТ "ДОН КІХОТ"

Балетна постановка за мотивами роману Мігеля де Сервантеса "Дон Кіхот". Уперше цей балет поставили в 1740 році, і відтоді до цього твору зверталося багато балетмейстерів. Одну з найкращих постановок здійснив хореограф Маріус Петипа, який зробив центральними персонажами Кітерію і Камачо. Сам Дон Кіхот та Санчо Панса у цій версії відійшли на другий план. Музику до балету написав Людвіг Мінкус.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 20 січня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 500 гривень

МАЙСТЕР-КЛАС "СТВОРЕННЯ КАРТИ БАЖАНЬ НА 2023 РІК"

За кілька днів до настання Нового року за східним календарем одеситам і гостям міста пропонують створити план цілей на наступний рік. Організатори стверджують, що чим більше ми думаємо про хороше, тим більше позитивних результатів бачимо наяву, тому створення карти бажань – це перший крок до зміни свого життя.

ДЕ: Олександрівський проспект, 4

КОЛИ: 20 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 280 гривень (у вартість входять: келих вина, мандарини, крекер, шоколад, проведення майстер-класу "Створи карту бажань, що працює" + ватман А2)

ВИСТАВА "ЕМІГРАНТИ"

В основі сюжету історія двох емігрантів. Один із них заробляє тим, що копає канави, другий змушений був залишити рідну країну через політичне переслідування і збирається написати книгу про життєві цінності. За збігом обставин ці несхожі люди зустрічаються у новорічну ніч і ведуть задушевну розмову.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 20 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

Последние новости