Концерт The Impressions Jazz Quintet та фестиваль до Дня Миколая: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Концерт The Impressions Jazz Quintet та фестиваль до Дня Миколая: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними. || Фото ілюстративне: freepik.com

У найближчі три дні в Одесі покажуть спектакль "Хто кому коханець", виступлять піаністи Павло та Анастасія Муляр, а також відкриють фотовиставку Майї Макєєвої.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті цієї п'ятниці і першими зимовими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ВІДКРИТТЯ ФОТОВИСТАВКИ

В Одесі відкриють виставку Майї Макєєвої "Не життя, а якийсь сюр". Представлена експозиція складається з проєкту "Актор невизнаної ролі" та добірки окремих робіт.

"Актор невизнаної ролі" – історія про людину, яка змогла зіграти трьох героїв-антагоністів: свідка, жертву та злочинця. Сюжет варіюється в залежності від життєвих обставин, що склалися. Основна мета проєкту – показати внутрішню боротьбу актора у перервах поневіряння між ролями, пошук істини і, нарешті, прийняття (або неприйняття) своєї долі.

Герої всієї експозиції "Між життям і сюром" – це персонажі одного Всесвіту, де можна поєднувати непоєднуване, піддаватися всілякій трансформації та вивертати цю реальність під вигідним для себе кутом у спробах дізнатися про життя. Втім, можливо, це не пізнання життя, а сюр...

Також на відкритті виставки буде перформанс від автора.

ДЕ: Одеський музей західного та східного мистецтва, вулиця Пушкінська, 9

КОЛИ: 1 грудня о 16:00

ВАРТІСТЬ: дорослий квиток – 100 гривень, дитячий квиток – 50 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ ЧИ ХТО КОМУ КОХАНЕЦЬ"

У заміському будинку, який належить щасливій сімейній парі, збираються друзі цього подружжя, щоб влаштувати вечір. Втім, у процесі підготовки з'ясовується, що пара не така вже й щаслива, а друзі – не такі вже й друзі. Залишається лише зрозуміти, хто кому коханець і що з цим робити. Ну а щоб дізнатися, чи буде в цій історії хепі-енд, треба подивитися виставу.

У ролях: Надія Машукова, Ольга Саяпіна, Ганна Моргунова, Олег Шевчук, Єгор Карельський, Валентин Сальников.

Автор сценарію та режисер: Олег Шевчук.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 1 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КОНЦЕРТ THE IMPRESSIONS JAZZ QUINTET

Відео: YouTube-канал Pavlo Ilnytskyy

Музичний проєкт The Impressions Jazz Quintet презентує в Одесі свій дебютний альбом Two Sides of Every Story. У репертуарі музичного проєкту найвідоміші американські джазові стандарти українською та польською мовами в авторських аранжуваннях учасників гурту Денніса Аду (труба) та Олександра Малишева (фортепіано). Зокрема, це такі відомі пісні як "Cheek to cheek" ("Нібі в небі"), "Blue sky" ("Навесні") та "Cry me a river" ("Сльози рікою") у перекладі співака та культурного менеджера Юрія Гнатковського.

Склад групи: Павло Ільницький (соліст), Денніс Аду (труба), Микола Кістеньов (контрабас), Олександр Малишев (фортепіано), Ярослав Борис (барабани).

Концерт триватиме півтори години. До бронювання доступні лаунж-зони, у кожній з яких можуть розміститися до п'яти гостей. Вартість лаунж-зони – від чотирьох до п'яти тисяч гривень, залежно від розміщення. Дізнатися більше про захід та забронювати лаунж-зону можна за телефонами +38 048 23 93 939 (з вівторка по неділю з 13:00 до 21:00).

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 1 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 650 гривень

МАЙСТЕР-КЛАС ДЛЯ ДІТЕЙ "АДВЕНТ-ЯЛИНКА"

Діти та дорослі разом створять новорічного гнома та креативно його прикрасять. Малята навчаться робити новорічні прикраси, працюючи з фетром та нитками, та майструвати святкову ялинку. Майстер-клас триватиме протягом двох годин. Кількість місць обмежена, тому реєстрація є обов'язковою. Дізнатися більше про захід та зареєструватись для участі можна за телефоном +38 097 09 10 137.

ДЕ: Бібліотека імені Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51

КОЛИ: 2 грудня о 12:00

ВАРТІСТЬ: 500 гривень

ЛІТЕРАТУРНО-МУЗИЧНИЙ ВЕЧІР "ЗАПАЛИМО ПАМ'ЯТІ СВІЧКУ"

У рамках проєкту "Недільні зустрічі" в галереї Одеського літературного музею відбудеться зустріч, присвячена вшануванню пам'яті жертв Голодомору в Україні. У ХХ столітті Україна пережила три голодомори: 1921–1923 років, 1932–1933 років, 1946–1947 років. Найбільш трагічним виявився голод 1932–1933 років, який радянська влада організувала з метою придушення українського національно-визвольного руху та фізичного знищення частини українських селян. За оцінками міжнародних дослідників голодомору-геноциду, у 1932–1933 роках від голоду померло 10,5 мільйона українців.

Пам'ятний захід мав відбутися минулої неділі, проте через несприятливі погодні умови його перенесли.

ДЕ: Одеський літературний музей, вулиця Ланжеронівська, 2

КОЛИ: 3 листопада о 15:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

КОНЦЕРТ "ПО ЧОРНИХ ТА БІЛИХ. ДУЕТ ПАВЛА ТА АНАСТАСІЇ МУЛЯР"

Професор Одеської національної музичної академії імені Антоніни Нежданової Павло Муляр та аспірантка цього навчального закладу Анастасія Муляр виступлять із півторагодинним концертом фортепіанної музики. У програмі звучатимуть композиції Ференца Ліста, Фредеріка Шопена, Людвіга ван Бетховена, Франца Шуберта, Жоржа Бізе та Каміля Сен-Санса. Для бронювання доступні лаунж-зони, у кожній з яких можуть розміститися до п'яти гостей. Вартість лаунж-зони – від чотирьох до п'яти тисяч гривень, залежно від розміщення. Дізнатися подробиці та забронювати місце можна за телефоном +38 048 23 93 939 (з вівторка по неділю з 13:00 до 21:00).

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 3 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 500 до 800 гривень

ВЕЛИКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ "ЗИМОВА КАЗКА"

Свято, присвячене Дню Святого Миколая. У програмі школа наукових чудес, ярмарок народних майстрів, розіграш подарунків, спортивні змагання та естафети, казкові герої, новорічні прикраси, гаряча їжа та напої, аніматори, ведучий, музика та танці.

ДЕ: парк Горького, вулиця Генерала Петрова, 17

КОЛИ: 3 грудня з 11:00 до 19:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

Последние новости