Вистави "Ніч перед Різдвом" та "Як Грінч викрав Різдво": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Вистави "Ніч перед Різдвом" та "Як Грінч вкрав Різдво": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними. || Фото ілюстративне: odessa.online

У найближчі три дні в Одесі покажуть вистави "Ніч перед Різдвом" та "Як Грінч викрав Різдво", відбудеться льодове шоу "Як козаки казками подорожували" та покажуть балет "Дюймовонька".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті у п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

НОВОРІЧНЕ ЛЬОДОВЕ ШОУ "ЯК КОЗАКИ КАЗКАМИ ПОДОРОЖУВАЛИ"

Відео: YouTube-канал MadeInOdessa

Дітей та дорослих запрошують поринути в український епос, який втілив у собі красу, мужність та мудрість українського народу. Кожен момент льодового шоу – це унікальна історія, а кожний рух – мистецтво.

Після вистави глядачі зможуть провести час на ковзанці, обравши або криту арену, або льодовий майданчик просто неба.

ДЕ: Палац Спорту, проспект Шевченка, 31

КОЛИ: 5–6 січня о 13:00

ВАРТІСТЬ: від 220 до 800 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ГРАЄМО В ДУРНЯ"

Комедія за п'єсою французького драматурга та сценариста Франсіса Вебера "Вечеря з дурнем". На очах у глядачів пройде кілька вечерь, проте незвичайних, бо їх організовують впливові люди, а запрошеними гостями є дурні. У виграші буде той, чий дивний гість виявиться найбільш переконливим дурнем.

Коли до компанії приєднується Франсуа Піньон, якого запросив П'єр, у житті П'єра починає все йти шкереберть, а вистава наповнюється величезною кількістю непередбачуваних ситуацій.

У ролях: Костянтин Костишин, Сергій Калантай, Олександр Ігнатуша, Валерій Астахов, Крістіна Синельник та Анна Тамбова. Керівник: Сергій Чудаєв.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 5 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 890 гривень

СПЕКТАКЛЬ "НІЧ ПЕРЕД РІЗДВОМ"

Відео: Vgorode/Марія Чекарьова

Нове прочитання відомої повісті Миколи Гоголя, де реальні та фантастичні герої знаходяться в одному просторі та діють одночасно. Глядачі поринуть у казкову атмосферу передріздвяного села, де мешкають вільні, ще не закріпачені, життєрадісні українські козаки.

"Ніч перед Різдвом" – це історія про коваля Вакулу, який заради того, щоб підкорити серце гордої красуні Оксани, роздобув для неї царицині черевички. Протягом вистави звучатимуть святкові мелодії у сучасному виконанні.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 6 січня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 300 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЯК ПЕППІ СВЯТА ПОВЕРНУЛА"

Вистава за мотивами творів Астрід Ліндгрен. Коли в містечку з'являється допитлива і невгамовна, ексцентрична, добра і щира Пеппі Довга Панчоха, можна бути впевненими: нудьгувати вже ніхто не буде. Весела та енергійна Пеппі – це просто вибух яскравих емоцій та неймовірних ідей. На що ж тепер перетвориться життя спокійного, тихого містечка – глядачі дізнаються зі спектаклю.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 5 та 6 січня о 15:30

ВАРТІСТЬ: від 150 до 350 гривень

МЮЗИКЛ "НІЧ ПЕРЕД РІЗДВОМ"

Новорічні та різдвяні свята безпосередньо асоціюються з історією про кохання коваля Вакули до гордої красуні Оксани. У різдвяні вихідні ця історія оживе на сцені театру Музкомедії. Дух фольклору та гоголівської містики у поєднанні з музикою Ігоря Поклада дозволить глядачам забути про реальність та поринути у святкову атмосферу.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 6 січня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 400 гривень

СПЕКТАКЛЬ "УКРАДЕНЕ РІЗДВО"

Новорічна казка для найменших глядачів. Добрі лісові жителі з нетерпінням чекають на Різдво, але похмурому Лисові це зовсім не подобається, тому він вирішує викрасти свято. Мешканці лісу спробують врятувати Різдво та пом'якшити черство серце Лиса. Чи вдасться їм це і чи зрозуміє Ліс, що Різдво – це не лише ялинка та подарунки, а ще й сімейне тепло та щастя від спілкування, – глядачі дізнаються з вистави.

ДЕ: Театр Ляльок, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 5–7 січня об 11:00, 5 та 7 січня о 13:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

БАЛЕТ "ДЮЙМОВОНЬКА"

Вистава для всієї родини. Балет на дві дії за мотивами казки Ганса Християна Андерсена. Лібрето Миколи Бровченка.

Крихітна дівчинка Дюймовонька на сцені Оперного театру не тільки стане на пуанти, а й перенесеться в країну Підвіконня, покатається на Великій Квітковій Каруселі, помандрує землею Жуків та Ельфів, влаштує велике прибирання, побуває у Лісі Великих Трав та на показі Високої Жукомоди Від-Жутюр. У результаті крихітка подолає всі труднощі, а також знайде вірних друзів і справжнє кохання.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 7 січня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 500 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЯК ГРІНЧ ВИКРАВ РІЗДВО"

Новорічна інтерактивна вистава для всієї родини. Усі гості зможуть побути не лише глядачами, а й учасниками чарівної казки. На вході дітей зустрінуть Санта Клаус, Ельфи та Грінч, а після вистави можна буде сфотографуватися з усіма казковими персонажами.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 7 січня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 600 гривень

Последние новости