Де в Одесі спробувати незвичайні бургери

Де в Одесі скуштувати незвичайні бургери. || Фото: instagram.com/rzhaviy.crab

Бургери люблять практично всі, проте іноді замість "Чизбургера" чи "Гамбургера" хочеться якогось розмаїття. Vgorode приготував для наших читачів добірку місць, де смачно поїсти незвичайні бургери в Одесі.

У нашій добірці будуть найрізноманітніші варіанти – від азіатських бургерів до веганських.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Бургерна Burger by Chef


Тут можна скуштувати бургери від шефа Дмитра Кузнєцова, який, за словами співробітників команди, "ламає стереотипи про їжу", бо будь-яка страва, навіть якщо це звичайний фастфуд, має бути смачною.

Для приготування бургерів у цьому закладі використовують власноруч приготовлені котлети з делікатесного м'яса, крафтові бріоші та авторські соуси. У меню є десять видів бургерів, зокрема із стейком свіжого тунця, котлетою з крабом чи креветками, без м'яса. Також у цій бургерній готують картоплю фрі, картопляні дипи, моркву фрі, батат фрі, картопля по-сільськи та різні соуси. Бургер-меню також є.

Рекомендуємо скуштувати бургер без котлет. Курятина зі-від, подається тоненькими слайсами, за рахунок чого цей бургер дуже легкий, а смажений ананас надає соковитості. Але врахуйте, що в ньому є перчинка.

Також непоганий варіант бургер зі свининою. Єдиний у меню. Він теж без котлети, замість неї в ньому ніжна частина вирізки під сиром моцарелла. Теж перчений.

Адреса: вулиця Перлина, 7, ЖК "46-а Перлина"

Час роботи : з понеділка по п'ятницю з 11:00 до 22:00, по суботах та неділях з 10:00 до 22:00

Контакти: +38 093 03 90 997, Instagram

Ціни: бургер "Гавайська курка" 290 гривень, бургер із крабом 270 гривень, бургер зі свининою 320 гривень

Завернули

 

Мережа закладів під назвою "Завернули" продають дуже багато видів різних бургерів, піци, шаурми та фаст-фуду.

З найцікавіших тут бургер під назвою "Грибний пеньок". До нього входить булочка бріош, котлета теляча, фірмовий соус Бешамель з білими грибами, печериці, сир Чеддер, салат Айсберг, кріпи цибуля та солоний огірок.

Також є варіант великого бургера з провокаційною назвою "Ніх..расебе лосося". До нього входить булочка бриош, лосось малосолона, яйце перепелине, свіжі огірки, салат Айсберг, фірмовий крем сир.

Ще є великий бургер із бараниною у лаваші. Це соковита котлета з баранини, лаваш, цибуля, соус барбекю, сир Чеддер, салат Айсберг, солоний огірок.

Адреса: вулиця Генерала Петрова, 37а, вулиця Грецька площа, 3/7, вулиця Академіка Корольова, 60ц, вулиця Торгова, 48, проспект Небесної Сотні, 4/10, вулиця М'ясоїдівська, 25, вулиця Олександра Невського, 57а

Час роботи: 09:00-22:00

Контакти : (093) 564-35-75, facebook, сайт

Ціни: "Грибний пеньок" за 130 гривень, з лососем 350 гривень, з бараниною 229 гривень

Mick O'Neills

 

Відомий Іраландський паб на головній вулиці міста. Тут, завдяки ретельно продуманим інтер'єрам та особливому антуражу, ви зможете відчути дух самої Ірландії.

У меню паста, супи, одеська та європейська кухня та звичайно ж бургери. Вибір не дуже великий, але є приємний бонус. За середами та п'ятницями, при замовленні будь-якого бургера з 16:00 до 19:00, тут "частують" безлімітом на авторське пиво Mick O'Neills.

Рекомендуємо спробувати "Роял Бургер" із трьома котлетами з яловичини, яйцем, маринованими корнішонами, сиром Моцарелла, томатами, свіжою зеленню та майонезом. Він дуже ситний і подається із картоплею фрі.

Адреса : вулиця Дерибасівська, 13

Час роботи : 09:00-23:00

Контакти: (048) 721-53-33, (098) 568-89-90,сайт, facebook

Ціни: Роял Бургер" за 463 гривні

Shelter

 

Місце позиціонує себе як бар-укриття із найбільшими бургерами в Одесі та авторськими соусами. Адже тут є бургер для кожного: з морепродуктами, з потрійною котлетою з яловичини, супертварний або курячий, з песто і джемом з томатів.

Рекомендуємо спробувати "Левіафан". До нього входять креветки та лосось одночасно. Подається з картоплею-фрі.

До речі, щовівторка, з 17:00 до 22:00, тут можна замовити будь-який бургер зі знижкою в 20 %. І пиво також!

Також особливістю місця є живі виступи музикантів щоп'ятниці, суботи та понеділка.

Адреса: вулиця Катерининська, 48

Час роботи: 17:00-23:00

Контакти: сайт, instagram

Ціни: "Левіафан" за 330 гривень

"Сер Бургер"


Ще одне місце, де подають бургери та пиво, а також грають у настільні ігри. Особливістю місцевих бургерів є те, що можна вибрати спеціальний розмір. Обіцяють шоу-подачу.

З цікавих позицій тут "Крабова історія". Склад цього бургера засекречений, проте смак вартий того, щоб його спробувати.

Також тут є варіант для вегітаріанців, що зустрічається досить рідко - бургер "Вітряк". У його складі вершкова крафтова булочка з кунжутом, котлета з гороху, часниковий соус маринований лук, свіжий томат, солоний огірок, сир Чеддер та листя салату.

Адреса: вулиця Дворянська, 11

Час роботи: 10:00-22:00

Контакти: (099) 367-45-49, instagram

Ціни: "Крабова історія" за 317 гривень, "Вітряк" 189 гривень за розміри L

Іржавий краб

Невеликий паб з бургерами та великим вибором напоїв. Тут не готують із замороженого м'яса та продають розливне пиво.

Інтер'єр "Іржавий краб" нагадує підводну субмарину та дає відсилання до "Красті Крабс Бургер" у мультфільмі "Губка Боб Квадратні Штани". Завдяки великій кількості деталей, гості можуть зробити цікаві фото для соціальних мереж.

Із бургерів радимо оцінити "ФГЦГ 18:63". У його складі дві котлети з яловичини, коктейльний соус, подвійний сир Чеддер, маринований огірок, салат, томат, соус Jack Daniel's, бекон, яйце. Подається з картоплею фрі із сирним смаком.

Також один із фаворитів "Комамбургер". Складається з яловичої котлети, фірмового соусу вишневого, сиру Камамбер, томату, салату, коктейльного соусу. Подається з картоплею фрі із сирним смаком.

Адреса : вулиця Гована, 7

Час роботи : 10:00-22:00

Контакти: (063) 118-18-63, сайт, instagram

Ціни: "ФДЦГ 18:63" за 320 гривень, "Комамбургер" за 290 гривень

Chin Chin

Мережа кафе азіатської кухні у Львові. У меню ресторану різні бао, дімсами, спринг-роли, локшина та рис wok, закуски, салати та напої. Порції досить великі за дуже низькими цінами.

Несподівано, але тут готують бургери, тільки бао. Є варіанти з куркою, мармуровою телятиною або креветкою. Подають їх із рисовими чіпсами.

Для місцевих бургерів використовують парову булочку, приготовлену за традиціями, родом із Китаю. Булочка до смаку набагато ніжніше, ніж звичайна, а ще вона чудово вбирає смаки своєї начинки.

Адреса: проспект Небесної сотні, 2; вулиця Семена Палія, 118; проспект Шевченка, 8/3; Аркадійська алея; вулиця Єврейська, 47; вулиця Ланжеронівська, 30; вулиця Південна дорога, 101а

Час роботи: уточнюйте

Контакти : (096) 605-64-38, сайт, facebook, instagram

Ціни: бургер із куркою 129 гривень, бургер із креветкою 159 гривень, бургер із котлетою з мармурової телятини 269 гривень

Последние новости