Маково-вишневі та з кокосовою начинкою: які незвичайні пасочки можна замовити в Одесі

Маково-вишневі та з кокосовою начинкою: які незвичайні пасочки можна замовити в Одесі. || Фото: instagram.com/breadway_ods

До Великодня, який цього року випадає на 5 травня, залишається ще кілька тижнів, проте деякі заклади Одеси вже відкрили попереднє замовлення на паски.

Vgorode дізнався, де в нашому місті зараз можна замовити смачні та незвичайні пасочки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КАФЕ-ПЕКАРНЯ BREADWAY

Фото: instagram.com/breadway_ods

З 15 квітня можна буде оформити попереднє замовлення на великодні смаколики від пекарні BreadWay. До свята тут випікатимуть макові паски з вишнями та пасочки з цукатами із груші та апельсина. Крім пасок, до замовлення доступний лоток із чорного шоколаду з великодніми яйцями з ванільного бісквіту із кремом на основі згущеного молока та полуничним центром, а також шоколадного бісквіту із кремом на основі карамелі власного приготування та центром з манго-маракуйї. Кожну пасочку запакують у пакет та коробочку. На додачу до замовлення покупцю дістанеться святкова листівка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Кафе-пекарня (@breadway_ods)

Відео: instagram.com/breadway_ods

АДРЕСА: вулиця Канатна, 19/21

ЧАС РОБОТИ: щоденно з 09:00 до 20:00

ЦІНИ НА ПАСОЧКИ: паска BreadWay з цукатами (з апельсина та груші) власного приготування, 1 кілограм – 1 250 гривень; паска BreadWay з цукатами (з апельсина та груші) власного приготування, 500 грамів – 750 гривень; паска макова з вишнями, 850 грамів – 950 гривень; сирна бабка, 540 грамів – 450 гривень, великодній лоток із шести яєць – 650 гривень

КОНТАКТИ: +38 093 32 73 781, сайт, Facebook, Instagram

РЕСТОРАН CELLINI

Відео: facebook.com/celliniodessa

У ресторані Cellini ще наприкінці березня відкрили попереднє замовлення на великодні паски. Тут можна замовити пасочки на будь-який смак. Є і класичні без начинки, і з начинками із шоколаду, кокосового крему, фісташкової пасти. У тісто додають родзинки, апельсинові цукати, в'ялену вишню та журавлину.

АДРЕСА: ресторан Cellini, проспект Українських Героїв, 12

ЧАС РОБОТИ: щодня з 11:00 до 22:00

ЦІНИ НА ПАСОЧКИ: із шоколадною начинкою, 600 грамів – 550 гривень; з кокосовою начинкою, 600 грамів – 550 гривень; з фісташковою начинкою, 600 грамів – 650 гривень; класична пасочка без начинки, 450 грамів – 450 гривень

КОНТАКТИ: +38 050 019 00 04, сайт, Facebook, Instagram

КАФЕ GRACE

Відео: facebook.com/grace.odesa

З початку квітня у кафе Grace вже можна оформляти попереднє замовлення на великодню випічку. До свята тут випікатимуть і звичайні паски з білковою глазур'ю, і великі пасочки вагою більше кілограма з начинками з білого чи шоколадного ганаша, горіхового пралине чи фісташкового крему. Забрати замовлення можна безпосередньо в закладі, також є доставка Bond (Одеса) та доставка "Новою поштою" (по всій Україні).

АДРЕСА: вулиця Катерининська, 8/10

ЧАС РОБОТИ: щодня з 09:00 до 22:00

ЦІНИ НА ПАСОЧКИ: з білим ганашем, 1 кілограм 300 грамів – 850 гривень; з горіховим пралином, 1 кілограм 100 грамів – 950 гривень; із шоколадним ганашем, 1 кілограм 200 грамів – 850 гривень; з фісташковим кремом, 1 кілограм 50 грамів - 1370 грам; класична, без крему, з білковою верхівкою, 850 грамів – 550 гривень

КОНТАКТИ: +38 068 77 32 777, сайт, Facebook, Instagram

КАФЕ 12 COFFEE & CROISSANTS

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від 12 coffee & croissants (@12_coffee_and_croissants)

Відео: instagram.com/12_coffee_and_croissants

З 9 квітня доступні до замовлення великодні смаколики від кафе 12 Coffee & Croissants. Тут на Великдень випікатимуть два види крафінів: з тіста бріоша з корицею та волоськими горіхами, а також з фісташковою пастою та цілісними фісташками. Покупці зможуть забрати свої крафіни 4 травня з 12:00 до 19:00 у закладі, де оформляли замовлення.

АДРЕСА: вулиця Ланжеронівська, 12, вулиця Успенська, 13/15, вулиця Львівська, 15Б, вулиця Каманіна, 16А

ЧАС РОБОТИ: щодня з 09:00 до 22:00

ЦІНИ НА ПАСОЧКИ: великодній крафін із тіста бріош з корицею та волоськими горіхами, 480 грамів – 450 гривень; великодній крафін із ніжною фісташковою пастою та цільними фісташками, 480 грамів – 550 гривень

КОНТАКТИ: +38 067 51 87 575 (кафе на Ланжеронівській), +38 068 17 96 950 (кафе на Успенській), +38 067 73 71 214 (кафе на Львівській), +38 073 03 7 сайт, Facebook, Instagram

КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКА "ПРОФІТРОЛІ"

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Профітролі кафе-кондитерські (@profitroli_odessa)

Відео: instagram.com/profitroli_odessa

Доступні до замовлення з початку квітня і пасочки від мережі кафе-кондитерських "Профітролі". Тут до свята готуватимуть класичні, сирні та карамельні пасочки з верхом, прикрашеним білковою або шоколадною глазур'ю. Сирну пасочку, до речі, можна буде купувати не цілу, а по шматочках.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Профітролі кафе-кондитерські (@profitroli_odessa)

Відео: instagram.com/profitroli_odessa

АДРЕСА: вулиця Академіка Корольова, 56, вулиця Львівська, 48/2, проспект Шевченка, 8А, Французький бульвар, 22, Соборна площа, 4, вулиця Генерала Петрова, 9, вулиця Філатова, 16, Фонтанська дорога, 20/4, вулиця Буніна, 17

ЧАС РОБОТИ: на Академіка Корольова – щодня з 09:00 до 21:00, на Львівській – щодня з 09:00 до 19:00, на проспекті Шевченка – щодня з 09:00 до 20:00, на Французькому бульварі – щодня 09:00 до 18:00, на Соборній площі – щодня з 09:30 до 20:00, на Генерала Петрова – щодня з 09:30 до 20:00, на Філатова – щодня з 09:00 до 20:00, на Фонтанській дорозі – щодня з 10:00 до 20:00, на Буніна – щодня з 09:00 до 21:00

ЦІНИ НА ПАСОЧКИ: класична, 400 грамів – 350 гривень; класична, 300 грамів – 300 гривень; карамельна, 400 грамів – 400 гривень; сирна, 1 кілограм 600 грамів – 680 гривень; сирна, шматочок – 85 гривень

КОНТАКТИ: +38 068 88 80 708 (Академіка Корольова), +38 097 80 48 808 (Львівська), +38 096 80 28 808 (проспект Шевченка), +38 097 80 78 808 808 (Соборна площа), +38 068 88 08 780 (Генерала Петрова), +38 097 80 68 808 (Філатова), +38 096 80 58 808 (Фонтанська дорога), +38 067 80 02 808 (Бунина), Facebook, Instagram

Раніше одеський ресторатор Савелій Лібкін розкрив секрети приготування святкової паски. Рецепт можна подивитися тут.

Последние новости