Концерти Юлії Саніної та "100лиця", спектакль "Третій зайвий": 15 найяскравіших заходів травня в Одесі

Концерти Юлії Саніної та "100лиця", спектакль "Третій зайвий": 15 найяскравіших заходів травня в Одесі. || Фото ілюстративне: facebook.com/igor.belov.7587

У найближчі кілька тижнів в Одесі виступатимуть гурти Hardkiss та "100лиця", відбудуться концерти Олі Полякової та Святослава Вакарчука, покажуть вистави "Третій зайвий" та "Здрастуйте, я ваша тітонька".

Vgorode склав добірку найяскравіших заходів, які відбудуться в Одесі протягом травня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СПЕКТАКЛЬ "ТРИВОГА ПО-ОДЕСЬКИ"

Вистава від творців легендарного спектаклю «Потяг "Одеса-мама"».

Навіть у такий героїчний, важкий та драматичний час можна сміятися, а під час перегляду комедії "Тривога по-одеськи" у глядачів буде можливість і від душі пореготати, і поспівчувати, і поплакати. Втім, ті сльози, які навертатимуться на очі, принесуть полегшення, а не страждання.

"Тонко, але й при цьому смішно і душевно, так, щоб до сліз, по-справжньому патріотично", – так кількома словами описують виставу "Тривога по-одеськи" організатори.

У головних ролях справжні одесити – народні артисти України Олег Філімонов та Діана Мала.

Вистава виконується автентичною одеською мовою, тому всі збіги з російською мовою випадкові.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 30 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 990 гривень

КОНЦЕРТ ХОРУ ВЕРЬОВКИ

Відео: YouTube-канал Veryovka

Хор Верьовки, який завоював безліч національних та міжнародних нагород, зокрема срібну медаль Всесвітньої ради миру за великий внесок у справу миру та дружби між народами, виступить в Одесі з концертною програмою "Несемо піснею добро".

У програмі авторські та народні пісні. Хор виступає в унікальному стилі, який поєднує традиційні українські мелодії із сучасними елементами. Організатори зазначають, що головною культурною місією цих музикантів є ознайомлення світу з українською народною піснею та традиційною хореографією.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 7 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 750 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ "ДРУГА РІКА"

Відео: YouTube-канал "Друга ріка"

Рок-гурт "Друга ріка" виступить в Одесі з акустичною програмою "Інша ріка". У програму даного туру увійшли акустичні версії пісень колективу, що вже полюбилися слухачам: "Три хвилини", "Сьомий день", "Фурія", "Секрет", "Так мало тут тебе", "Чи ти почув". Також деякі пісні пролунають у традиційному електронному звучанні. Під час концерту відбудеться благодійний аукціон, кошти з якого спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 8 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 1090 до 1990 гривень

UKRAINIAN WOMEN FESTIVAL DIVA

Фестиваль, протягом якого відбудуться концерти оперної діви Марії Максакової, Бориса Барського, дуету ANNA MARIA, творчий вечір-концерт Олени Палашек, фольклорного колективу "Радуга", Тетяни Піскарьової та інших артистів. Також у програмі 25 трансформаційних ігор на різні тематики, 60 лекцій та майстер-класів за темами:

Для відвідувачів працюватимуть картинні галереї, виставки, презентації, дегустації, а ще на них чекають розіграші цінних призів та подарунків.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 11 та 12 травня з 09:00 до 20:00

ВАРТІСТЬ: квиток на один день – 1 200 гривень, квиток на два дні – 2 100 гривень

КОНЦЕРТ ОЛІ ПОЛЯКОВОЇ

Відео: YouTube-канал Оля Полякова

У рамках туру містами України співачка Оля Полякова виступить в Одесі із презентацією абсолютно нової концертної програми "Все буде добре", яку з аншлагами презентувала наприкінці березня у Києві.

Усі пісні прозвучать українською мовою. Глядачі почують і вже знайомі хіти "Шльопки", "Королева ночі", "Номер один", "Рай на землі", і треки з нового альбому, який співачка презентує найближчим часом. Режисером шоу виступив Герман Нєнов.

"Програма різноманітна: і лірична, і патріотична, пронизана темою війни та щемливими кадрами з фронту, особистими історіями українських захисників, які стали невід'ємною частиною багатьох номерів. Також особливе місце відведено старим хітам, перекладеним українською мовою", – зазначає виконавиця.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 13 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 500 до 2 500 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТРЕТІЙ ЗАЙВИЙ"

Іскрометна комедія положень. Головними героями є він, вона і "третій зайвий". Але чи той жених і чи та наречена? Том чи Білл? Джулі чи Джуді? Чи є відповідь? Як можна прокинутися в день свого власного весілля в ліжку з чудовою незнайомкою? Відповіді на ці запитання глядачі дізнаються під час вистави.

Організатори відзначають, що сюжет розвивається зі швидкістю світла, не відпускаючи ні на мить і змушуючи сміятися крізь сльози.

Відео: YouTube-канал "ТЕ-АРТ"

В ролях:

Режисер – Влада Білозеренко. Продюсер – Тетяна Єдемська.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 16 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 1 180 гривень

КОНЦЕРТ "НЕДИСЦИПЛІНОВАНИЙ ІЗ ФЛЕЙТОЮ"

Відео: YouTube-канал Maurizio Bignone

Концент української флейтистки-віртуоза Helèna, яка зараз є першою солісткою Боннської класичної філармонії в Німеччині, та професійного струнного квартету Perfetto. У програмі твори відомих італійських композиторів:

Автор аранжировок до концерту – італійський піаніст та композитор Мауріціо Біньйоне.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 18 травня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 1 100 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ДОРОСЛІ ЗАБАВИ"

Вистава з кількох комічно-ліричних історій. За словами організаторів, це сцени з нашого життя, тому кожен із глядачів зможе впізнати в цих оповіданнях себе чи своїх знайомих. У ролях: Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Володимир Ямненко, Антон Вахліовський та Інна Приходько.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 20 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 900 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЗДРАСТУЙТЕ, Я ВАША ТІТОНЬКА"

Комедія за сюжетом знаменитої п'єси Брендона Томаса "Тітонька Чарлея". Студенти з Оксфорда Джек і Чарлі намагаються будь-яким способом освідчитись у почуттях своїм коханим Кітті та Енні, які наступного дня у супроводі примхливого дядька Спетлайга мають їхати на літо до Шотландії. У той же час Чарлі отримує телеграму з Бразилії від своєї тітоньки-мільйонерки донни Люції д'Альвадорец. Жінка повідомляє, що незабаром приїде. Все йде за планом: сніданок, багата тітонька, зізнання. Але тут чергова телеграма руйнує всі плани: донна Люція відкладає свій приїзд на невизначений термін, а освідчення без тітоньки стає неможливим.

Ситуацію Джека та Чарлі рятує їхній приятель, лорд Френкерт Баберлей, тобто Бабс, який випадково демонструє себе в жіночій сукні для ролі "старенької" зі спектаклю одного домашнього театру. Обставини змушують дотепного Бабса зіграти роль милої тітоньки Люції д'Альвадорец із Бразилії, допомогти юнакам одружитися, ще й спокусити обох чоловіків – нестерпного дядька Спетлайга та полковника Френсіса Чеснея. Вибухова суміш тонкого англійського гумору, ефект перевдягання та дивовижного перетворення змушують головних героїв вистави щохвилини вигадувати та викручуватись у найдивовижніших обставинах. І все було б добре, якби не раптовий приїзд справжньої тітоньки Чарлі…

У ролях: Христина Синельник, Анатолій Гнатюк, Олексій Вертинський, Микита Слободенюк, Христина Комарова, Марина Ейсмонт, Ксенія Вертинська, Артур Пісковський, Владислав Дмитрук, Данило Маржець.

Режисер-постановник – В'ячеслав Жила.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 21 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 980 гривень

КОНЦЕРТ ADAM

Відео: YouTube-канал adam.music.production

Гурт Adam виступить в Одесі із сольним концертом "Танцюй зі мною повільно". У програмі хіти "Повільно", "Таку як є", "Танцюй Мила", "Дещо і інше", "Я не п'яна, я щаслива", "Танцюй зі мною повільно", під яку зняли мільйон романтичних відео, та інші пісні про кохання.

До бронювання є столики, за кожним з яких може розміститися до чотирьох гостей. Забронювати столик можна за телефоном: +38 048 23 93 939. Дзвонити можна з вівторка по неділю з 13:00 до 21:00.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 25 травня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 600 гривень, столик – 5 000 гривень (у вартість входять чотири келихи просекко)

КОНЦЕРТ HARDKISS

Відео: YouTube-канал HARDKISS

Юлія Саніна виступить в Одесі зі спеціальною програмою Special Kiss, до якої увійшли головні хіти HARDKISS у новому звучанні. Організатори відзначають, що Special Kiss – це поєднання м'якого звучання роялю, акустичної гітари, перкусії, віолончелі, духових інструментів, соулового вокалу та камерної лампової атмосфери.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 27 травня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 990 до 1 750 гривень

КОНЦЕРТ "100 ЛИЦЯ"

Новий гурт українського шоу-бізнесу – "100лиця" – виступить в Одесі з концертною програмою з найвідоміших хітів.

Колектив існує з 2021 року, проте за такий нетривалий період вже встиг завоювати прихильність слухачів. Трек "Покохай мене" зайняв одну з найкращих позицій у Apple Music та Spotify. А відомий хіт "ЗСУ" зібрав лише за одну ніч 200 тисяч переглядів у TikTok.

Відео: YouTube-канал "100Лиця"

На концерті в Одесі музиканти виконають свої найвідоміші композиції: "Білі троянди", "ЗСУ", "Танцюєш і плачеш", "Вечорниці", "Ну як ти мадам", "Лети" та багато інших.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 28 травня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 700 гривень

КОНЦЕРТ СВЯТОСЛАВА ВАКАРЧУКА

Відео: YouTube-канал "Океан Ельзи"

Благодійна сольна концертна програма фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука. Концерт складатиметься з двох частин: у першій музикант виконає свої пісні на гітарі, у другій – на роялі. У програмі композиції "Океану Ельзи", та сольних проєктів лідера гурту, народні пісні. Для глядачів прозвучать "Така як ти", "Місто Марії", "Місто весни", "Еверест", "На небі", "Я їду додому", "Без бою", "Обійми" та інші хіти.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 28 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 750 до 5 200 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ "ДАХАБРАХА"

Відео: YouTube-канал "Музичні хіти України 2016-2018р"

Спеціальна концертна програма етно-колективу "Дахабраха", якому цього року виповнюється 20 років. У програмі найкращі композиції та нові роботи. Захід буде благодійним: усі кошти з гонорарів спрямують на потреби фонду "Птахи" Тати Кеплер, яка вже багато років ефективно допомагає українському війську.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 30 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 450 до 1 490 гривень

МЮЗИКЛ "МУР. ТИ [РОМАНТИКА]"

Перший український мюзикл про письменників доби розстріляного відродження. Глядачі дізнаються про історію зради поета Павла Тичини, служби Володимира Сосюри у Третій Штурмовій, розстрілу кожного другого з українських письменників у Будинку Слова та самогубства Миколи Хвильового.

Виставу створили на основі матеріалів з однойменного альбому "МУР". Про цю роботу писали BBC, Forbes та Vogue.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 30 травня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 550 до 1 100 гривень

Последние новости