Напередодні свята: скільки на Привозі в Одесі коштують паски

Напередодні свята: скільки на Привозі в Одесі коштують паски. || Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

До Великодня залишається лише один день, тож ті, хто ще не встигли купити все необхідне до свята, роблять це зараз. Зокрема повний аншлаг утворився на Привозі.

Кореспондент Vgorode прогулявся цим ринком і дізнався, скільки коштують пасочки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Привоз – унікальне місце, де можна купити і магазинні пасочки, і пасочки домашнього приготування. Перед святом на території ринку з'явилися столики з великодніми товарами: пасками та кошиками, в яких можна віднести продукти до церкви, щоб там їх посвятити.

Ціни на пасочки різні. Найменші паски можна купити по 25–50 гривень, а більшого розміру коштують від 80 до 200 гривень. Паски у формі кільця коштують 80 гривень. Є пасочки і в молочно-м'ясному корпусі. Саме туди варто заглянути тим, хто бажає придбати домашні пасочки. Чимало продавців продають великодню випічку на вагу: за кілограм просять від 300 до 450 гривень. Є й паски за певною ціною. Наприклад, у одного з продавців пасочки з цукатами коштують 91 гривню, сирні пасочки з родзинками – 80 гривень, маленькі пасочки з родзинками – 29 гривень, а пасочки з шоколадом – 81 гривню.

Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

Із продавцями можна торгуватися. Якщо братимете кілька пасочок, зроблять знижку.

Нагадаємо, на Великдень в Одесі діятиме комендантська година. Богослужіння розпочнуться з п'ятої ранку 5 травня. Напередодні свята рятувальники перевірили пожежну безпеку храмів, а поліцейські готуються до посиленого патрулювання. Порядок у громадських місцях на Великдень забезпечуватимуть понад 23 тисячі правоохоронців.

Минулої суботи, 27 квітня, в Одесі відбулися Великодня реконструкція та концерт, присвячений Великодню. Також ми розповідали про те, де в Одесі можна замовити маково-вишневі пасочки, кокосові панеттоне, а також пасочки з морським декором та курагою.

Последние новости