Концерт Positiff та фестиваль їжі: куди піти в Одесі цими вихідними

Концерт Positiff та фестиваль їжі: куди піти в Одесі цими вихідними. || Фото ілюстративне: odessa-life.od.ua

Найближчими вихідними в Одесі виступить Positiff, відбудеться концерт віртуозної флейтистки Helena, відбудеться сімейний фестиваль їжі та хендмейду.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті цими суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ POSITIFF

Відео: YouTube-канал POSITIFF

Український музикант та продюсер, ексучасник дуету "Время и Стекло" та гурту MОЗGІ – Positiff – виступить із концертом в Одесі на відкритті літнього сезону в Park Residence. Хіти Positiff, зокрема його новий трек "А може хочеш" постійно потрапляють у музичні тренди YouTube. На відкритті Park Residence музикант виконає свої найкращі композиції. У закладі зазначають, що цього вечора презентують нове меню з коктейлями, тож буде не лише атмосферно, а й смачно.

ДЕ: Park Residence, Французький бульвар, 85

КОЛИ: 18 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 500 гривень

КОНЦЕРТ "НЕДИСЦИПЛІНОВАНИЙ З ФЛЕЙТОЮ"

Концент української флейтистки-віртуоза Helèna, яка зараз є першою солісткою Боннської класичної філармонії у Німеччині, та професійного струнного квартету Perfetto. У програмі твори відомих італійських композиторів:

Автор аранжувань до концерту – італійський піаніст та композитор Мауріціо Біньйоне.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 18 травня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 1 100 гривень

СПЕКТАКЛЬ "БРЕХНЯ"

Пластична вистава за мотивами п'єси Володимира Винниченка "Дисгармонія". Головна героїня Наталія, яка зазнала насильства з боку свого першого коханого Івана Стратоновича, виходить заміж за Андрія Карповича. Андрій – непомітний хімік-експериментатор, із ним зручно будувати стосунки, і він щиро любить Наталю. Водночас героїня все ще продовжує нездорові стосунки з Іваном. Вони закінчуються лише тоді, коли їй зустрічається юний та романтичний Антін Михайлович. Оформляти розлучення Наталя не планує, бо їй шкода залишати Андрія. Куди зрештою прийде головну героїню брехня – дізнаєтесь, подивившись виставу.

ДЕ: Театр ляльок, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 18 травня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

СПЕКТАКЛЬ-МЮЗИКЛ "ІСУС ХРИСТОС – СУПЕРЗІРКА"

Українська прем'єра легендарної рок-опери. Створену Ендрю Ллойдом Веббером (музика) та Тімом Райсом (слова) роботу вперше презентували на Бродвеї у 1971 році. Відтоді ця постановка підкорила найбільші сцени 17 країн світу.

В основі сюжету рок-опери події, описані в Євангелії від Івана. Вони охоплюють період від в'їзду Ісуса до Єрусалиму до смерті Христа на Голгофі. Давня історія, зображена творчим колективом театру, набула сучасного звучання за допомогою використаних засобів музики, світла, слів та талановитої гри акторів. Організатори відзначають, що рок-опера "Ісус Христос – суперзірка" – це унікальна можливість побачити себе зсередини та знайти свій "шлях до храму".

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 18 травня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

ФЕСТИВАЛЬ ЇЖИ ТА ХЕНДМЕЙДУ

Перший цьогорічний сімейний фестиваль на Одеській кіностудії. На відвідувачів чекають: фуд-корти від топових ресторанів міста та кав'ярень, фуд-корти вуличної їжі, тематичні декорації та фотозони в одеському стилі, виставка хендмейдів, крафтові продукти, дитячі розваги й інтерактиви протягом усього дня, велика дитяча зона з атракціонами та батут, виступи одеських груп, майстер-класи для дітей та дорослих. Дізнатися більше про цей захід можна за телефоном +38 073 35 53 030. Фестиваль благодійний. Частину виручених коштів передадуть на потреби ЗСУ.

ДЕ: Одеська кіностудія, Французький бульвар, 33

КОЛИ: 18 та 19 травня з 11:00 до 20:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень, для дітей до 12 років безкоштовно

СПЕКТАКЛЬ "ПРИРЕЧЕНІ ТАНЦЮВАТИ"

Вистава за мотивами роману Гораса Маккоя "Загнаних коней пристрілюють, чи не так?" У голодні роки Великої депресії США проходить танцювальний марафон. Участь у цьому змаганні беруть абсолютно різні люди: юний ковбой, наївна вагітна жінка, дівчина, яка розчарувалася в житті, старі моряки і літня актриса без перспектив. Втім, усіх цих людей об'єднує прагнення перемоги, яка для них означає порятунок життя.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 19 травня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 80 до 350 гривень

СПЕКТАКЛЬ "КОХАННЯ СІЧОВОГО СТРІЛЬЦЯ"

Наповнена романтикою, гумором та патріотизмом історія кохання січового стрільця Степана до мадярської дівчини Шаріки. Події відбуваються під час Першої світової війни на Закарпатті. Саме там Степан Балинський знаходить кохання всього свого життя. Попереду в головних героїв важкі випробування, проте сама вистава легка, весела й чудово доповнена музикою Ярослава Барнича, який сам був на службі у січовому стрілецтві. Мюзикл поставлений за мотивами оперети "Шаріка", прем'єра якої відбулася 1934 року. Після приходу радянської влади всі оперети Ярослава Барнича опинилися під забороною, а сам композитор емігрував до США. Під час війни клавесин, партитура та лібрето оперети загубилися. Відновити їх вдалося лише у 90-х роках після того, як Україна стала незалежною. Матеріали оперет "Шаріка" та "Гуцулка Ксеня" на Батьківщину композитора передала його донька Ірина Барнич-Дубас.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 19 травня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 400 гривень

СТЕНДАП-ВЕЧІР АНДРЕЯ БЕРЕЖКА

Відео: YouTube-канал UA Stand-Up Agency

Учасник шоу "Ліга Сміху", "Лева на джипах", "Шоу підкатів" Андрій Бережко виступить в Одесі з новою сольною програмою. У програмі як перевірені жарти, так і нові життєві історії. Захід благодійний: 10% виручених коштів передадуть на потреби ЗСУ. Забронювати столик можна зателефонувавши за телефоном +38 063 38 38 888.

ДЕ: BEERTEKA, вулиця Генуезька, 5/2

КОЛИ: 19 травня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

Последние новости