Подобова оренда житла в Одесі: ціни на "ЛУН"

Квартира на Миколаївській дорозі. || Фото: lun.ua

Вартість оренди житла в Одесі знизилася на 0,1%. У середньому за місяць проживання в орендованій квартирі потрібно платити близько 7 700 гривень.

А ось скільки коштує подобова оренда житла в різних районах Одеси, Vgorode дізнався з оголошень на сайті пошуку квартир – "ЛУН".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Приморський район

Ціни на оренду житла у Приморському районі стартують від 455 гривень. За таку суму можна на добу винайняти однокімнатну квартиру в історичному центрі міста на вулиці Новосельського. У квартирі є всі необхідні меблі та техніка. Під'їзд у будинку закривається на кодовий замок. До Дерибасівської можна лише за п'ять хвилин дійти пішки, а до моря – доїхати тролейбусом №2 хвилин за 15.

Є, звичайно, й більш елітні варіанти. Наприклад, за 2 350 гривень за добу можна орендувати однокімнатну квартиру на десятому поверсі в ЖК "9 Перлина" на Французькому бульварі. Будинок елітний, із закритою прибудинковою територією, цілодобовою службою охорони та відеоспостереженням. Є паркінг, який під час повітряної тривоги є бомбосховищем. Спуск до моря та Траси здоров'я розташований лише за 5–10 хвилин ходьби від ЖК. З вікон квартири відкривається краєвид на море. На закритій території знаходяться: салон краси, стоматологічна клініка, спортмайданчик, ресторан, спа-центр, басейн, кілька кафе, супермаркет і аптека.

Київський район

Квартири на Таїрова найдешевші. Пожити протягом доби в орендованому житлі тут можна за суму від 300 гривень. Наприклад, за 385 гривень здають у подобову оренду однокімнатну квартиру на вулиці Вавілова. Це житло з новими меблями, побутовою технікою та всіма необхідними зручностями. У наявності електрочайник, плита, мікрохвильова піч, мультиварка, пральна машина-автомат. Гаряча вода є цілодобово. Мешканцям видають нову постільну білизну та рушники. Будинок розташований на приватній території, де росте багато зелені, є місце для авто та мангал. Поруч із будинком є платне паркування (40 гривень за ніч). Неподалік розташований пляж із новою набережною Золотий Берег.

Якщо ж хочеться відпочити у більш вишуканій обстановці, то можна за 2 400 гривень орендувати апартаменти у давньогрецькому стилі. Для мешканців такої квартири є спальна зона із широким двоспальним ліжком, повністю обладнана кухня зі столовою зоною, ванна кімната з пральною машиною та душовою. В апартаментах є супутникове телебачення та бездротовий Інтернет. Внутрішнє подвір'я відрізняється авторським інтер'єром у стилі Ібіца. У дворі є басейн, настільний теніс, тренажери, барбекю та парковка. Дістатися моря можна пішки всього за п'ять хвилин.

Хаджибейський район

Оренда квартири на добу в цій частині міста коштує від 500 гривень. Наприклад, за 700 гривень можна на добу винайняти двокімнатну квартиру на вулиці Академіка Філатова. Житло з ремонтом. Є два телевізори, інтернет, пральна машина, мікрохвильова піч, весь набір посуду, два дивани. Супермаркет та ринок знаходяться поблизу.

Трохи дорожче коштує оренда квартири на вулиці Малиновського. За 850 гривень можна зняти квартиру-студію у класичному стилі з дизайном у світлих тонах. Квартира розташована на восьмому поверсі десятиповерхового будинку. У будинку є консьєрж та камери відеоспостереження. Паркування знаходиться поряд із будинком. Квартира після капітального ремонту. Меблі й техніка нові та сучасні. Є холодильник, електричний чайник, кондиціонер, праска та прасувальна дошка, пральна машина. Гостям надається посуд, чиста постільна білизна, рушники та туалетне приладдя.

Пересипський район

У цьому районі вартість подобової оренди квартир стартує майже від 600 гривень. За таку ціну можна винайняти нову квартиру із сучасним ремонтом на вулиці Нежданової. У квартирі є необхідна техніка: кондиціонер, Smart TV, індукційна плита, Wi-Fi, мікрохвильова піч, холодильник, пральна та сушильна машини. У вартість оренди входить постільна білизна, гель для душу, всі необхідні столові прилади, ортопедичний матрац і фен. Будинок знаходиться на території, що охороняється, цілодобово ведеться відеоспостереження.

Трохи дорожче, 900 гривень на добу, коштуватиме житло на Миколаївській дорозі. В оренду здають квартиру-студію на 2–3 особи. Будинок розташований за 3-5 хвилин ходьби від безкоштовного пляжу. Поруч є паркова зона, в якій можна організувати пікнік із шашликами. Квартира зі свіжим ремонтом. На кухні є все потрібне для домашнього приготування їжі. Квартира обладнана Wi-Fi, кондиціонером, холодильником, пральною машинкою. Гаряча та холодна вода є цілодобово. Постільна білизна, рушники для лазні та посуд мешканцям видають безкоштовно.

Последние новости