Оперета "Ніч у Венеції" та фестиваль на кіностудії: куди піти в Одесі цими вихідними

Пара прогулюється узбережжям. || Фото ілюстративне: shutterstock.com

Вже цими вихідними в Одесі презентують оперету "Ніч у Венеції", виступить гурт "Сусіди стерплять" та відбудеться фестиваль на кіностудії.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі цими суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації .

ОПЕРЕТА "НІЧ У ВЕНЕЦІЇ"

Прем'єра оперети Йоганна Штрауса на українській сцені. Уперше "Ніч у Венеції" показали на сцені Міського театру Фрідріха-Вільгельма у Берліні 3 жовтня 1883 року. В основі австрійської оперети традиції італійської опери-буффа, де прості люди (слуги та жителі села) виявляються хитрішими за панів.

Організатори відзначають, що бал-маскарад служить лише декорацією для водевільної комедії з безліччю бійок та любовних пригод. Самовдоволений герцог Урбіно прибуває до Венеції на маскарад. Його мета – спокусити Барбару, яка одружена з місцевим сенатором. Чим закінчиться цей маскарад – дізнаєтесь у фіналі оперети.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 29 та 30 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

КОНЦЕРТ МИХАЙЛА КСІДИ

Відео: YouTube-канал Mihail Ksida

Вечір джазової музики у виконанні Mihail Ksida Quartet, Олександра Шагова (контрабас), Віоли Демидової (рояль), Ігоря Крякунова (барабани). У програмі музика Френка Сінатри, Бенні Гудмена та Джорджа Гершвіна. До бронювання доступні столики, за кожним з яких може розміститися чотири гості. Забронювати столик та дізнатися більше про захід можна за телефоном +38 048 23 93 939 (дзвонити можна з вівторка по неділю, з 13:00 до 21:00).

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 29 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

СІМЕЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ЇЖІ ТА ХЕНДМЕЙДУ "ОДЕСА-МАМА"

Благодійний дводенний фестиваль на Одеській кіностудії. На відвідувачів чекають фудкорти як від топових міських ресторанів та кафе, так і вуличної їжі, тематичні декорації та фотозони в одеському стилі, виставка хендмейду, крафтові продукти, дитячі розваги та інтерактиви, виступи одеських гуртів, майстер-класи для дітей.

ДЕ: Одеська кіностудія, Французький бульвар, 33

КОЛИ: 29 та 30 червня з 12:00 до 20:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень, для дітей віком до 13 років – безкоштовно

СПЕКТАКЛЬ "ДЕРЕВА ВМИРАЮТЬ СТОЯЧИ"

Вистава за мотивами однойменної п'єси Алехандро Касона поставив заслужений артист України, режисер Геннадій Скарга. "Дерева вмирають стоячи" – це історія про невдячного онука, морську катастрофу, склянку з отрутою, рятівну записку, небезпечну телеграму, люблячу бабусю, поважного архітектора, злочинця, що втік, а ще про те, що задля здійснення мрії коханої людини можна пожертвувати чим завгодно.

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 30 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 350 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЧЕРВОНА ШАПОЧКА"

Балетна постановка для всієї родини. Казковий сюжет про пригоди Червоної Шапочки десятки разів ставав основою для театральних вистав та екранізацій. Наразі власну постановку за мотивами твору Шарля Перро пропонує й Одеська опера. На глядачів чекає видовищна вистава із сучасною хореографією та музикою.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 30 червня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 80 до 390 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ "СУСІДІ СТЕРПЛЯТЬ"

Відео: YouTube-канал "СУСІДИ СТЕРПЛЯТЬ"

У рамках туру Україною рок-колектив "Сусіди стерплять" виступить в Одесі з презентацією нового альбому. Частину виручених коштів перерахують на підтримку бригади Нацгвардії "Азов" та Третьої окремої штурмової бригади.

ДЕ: True man sun of a beach, пляж Аркадія, 10

КОЛИ: 30 червня о 18:30

ВАРТІСТЬ: 390 гривень

Последние новости