Гала-концерт Vivat Ballet та благодійний арт-маркет: куди піти в Одесі на наступних вихідних

Парк Перемоги в Одесі. || Фото: facebook.com/igor.belov.7587

Вже на цих вихідних в Одесі відбудеться гала-концерт Vivat Ballet, лекція в Одеському планетарії та благодійний арт-маркет.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі 13 та 14 липня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Гала-концерт Vivat Ballet

 

Гала-концерт у двох відділеннях. Протягом одного вечора на сцені покажуть шедеври балетної класики та хіти сучасної хореографії.

У першому відділенні глядачі побачать:

1. "Фестиваль квітів" Хельстеда та Пауллі;
2. Фрагменти з балету "Марна обережність": "Вдова Симона", "Саботьєри", Pas de deux; 3. Фрагмент із балету "Тисяча та одна ніч" Амірова.

У другому відділенні покажуть:

1. "Між рядків" Коженовський;
2. "Кармен" Бізе;
3. "Лабіринт" Віталі;
4. "Розмова" Маршаля;
5. "Мелодія" Глюка;
6. "Болеро" Равеля.

"Мінімалізм розставляє акценти, забираючи все зайве. Масштабні декорації замінюють відеоінсталяції та світлові ефекти, щоб ніщо не відволікало глядача від краси та вишуканості балетного танцю", – кажуть організатори.

ДЕ : Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ : 13 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ : 250-580 гривень IZA Beach Club

КУПИТИ КВИТКИ

Благодійний арт-маркет "УЮТ"



Це два дні маркету українських брендів, смачної їжі, вишуканих вінтажних магазинів, художній лекторій та концерт Ігоря Янчука з концертом "Піаноморе".

Цим арт-маркетом команда продовжує серію благодійних заходів щодо допомоги та підтримки Будинку Вчених, який постраждав від ворожої атаки минулого літа.

Також у рамках арт-маркету пройдуть різноманітні лекції, майстер-класи та багато чого цікавого. Розклад на лекторій можна переглянути на сторінці фестивалю. При покупці квитка на будь-яку лекцію або екскурсію – вхід на маркет – безкоштовний.

ДЕ: Будинок Вчених, Сабанів міст, 4

КОЛИ : 13-14 липня об 11:00 до 21:00

ВАРТІСТЬ : 150 гривень

Лекція у планетарії "Життя в сонячній системі. Де можуть жити інопланетяни?"

 

У програмі подорож зоряним небом та в часі на куполі планетарію, знайомство із сузір'ями, зірками, літнім трикутником, сонячною системою, галактикою, перегляд повнокупольного фільму.

Для відвідування заходу необхідний попередній запис в інстаграм або за телефоном (098) 328-70-11 вайбер (093) 005-61-87 (з 9:00 до 19:00).

ДЕ: на території Астрономічної обсерваторії у парку Шевченка (Маразлієвська, 1в) між стадіоном та луна-парком. Вхід з боку вулиці Маразлієвської

КОЛИ : 13 липня о 17:30 та 20:00

ВАРТІСТЬ : 100 гривень для дітей та 150 гривень для дорослих

Спектакль "Лялька Реггеді Енн"

 

Історія про дівчинку Марселлу і її лялькову ляльку на ім'я Реггеді Енн. Маленька Марселла захворіла, і ніхто не зміг її вилікувати.

Лялька Реггеді Енн та інші іграшки Марселли не можуть з цим змиритися. Вони вирушають у ризиковану та захоплюючу подорож на пошук такого лікаря, який зможе допомогти дівчинці.

На шляху до лікаря з Марселлою та її іграшковими друзями відбувається багато пригод. І виявляється, що врятувати Марселлу може тільки гаряче серце, що любить.

ДЕ: ТЮГ, Грецька, 48а

КОЛИ: 14 липня об 11:00

ВАРТІСТЬ : 100 гривень для дітей та 150 гривень для дорослих

КУПИТИ КВИТКИ

Концерт Rafael Cerato

 

Його виступ – це справжня подорож у світ електронної музики, де кожен трек створює неповторну атмосферу та запам'ятовується довго.

Концерт благодійний.

ДЕ: IBIZA Beach Club, пляж Аркадія, 1

КОЛИ: 13 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ : 350-1500 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Вистава "Столик на трьох"

 

Ексцентрична комедія ізраїльського драматурга Михайла Хейфеца Автор представив свою роботу як "іронічний практикум із психології сімейних відносин". Тож тема вистави торкнеться кожного. У складі постановної групи: режисер-постановник Олексій Агоп'ян, звукорежисер Денис Савченко, відеомепінг – Владислав Печерський, хореографія у постановці Сільветта Атауліна.

Ролі виконують: Олексій Агоп'ян, Тетяна Іванова, Ігор Малахов.

У центрі подій – сімейна пара, яка цього дня святкує десятиліття спільного життя. Практикуючий психолог щойно назвав їхні стосунки ідеальними, та ще й медичний центр сплатив за вечерю. Чому б не відсвяткувати? І все начебто починається чудово, але столик виявляється накритий… на трьох. З цього моменту романтика починає перемежовуватись досить дивними – то драматичними, то комедійними ситуаціями. І урочиста вечеря перетворюється на перевірку стосунків пари на фортецю. Однак нічого не буде зруйновано, не турбуйтесь! Навпаки, обидва зрозуміють: поважати свободу та простір одне одного – треба.

ДЕ : Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ : 13 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ : 200-400 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Концерт органної музики "Від бароко до року"

Програма за участю органістки Одеської національної опери, дипломантки міжнародних конкурсів Вероніки СТРУК за актуальною назвою "АНГОЛ СВІТУ". У програмі беруть участь солісти Одеської національної опери.

За кнопками органу – лауреат міжнародних конкурсів Олена Удрас/Запрошені солісти – народна артистка України Ольга Оганезова та лауреат міжнародних конкурсів Дмитро Ковальчук (ударні). У програмі класична та сучасна музика зарубіжних та композиторів.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ : 14 липня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 300-700 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Концерт гурту 0% Mercury

0% Mercury анонсує великий український тур. Будуть лоти для благодійних аукціонів, спеціальні гості (багато гостей), нові пісні та, звичайно, багато мерч.

Частину зібраних коштів буде перераховано на потреби ЗСУ.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 14 липня о 18:30

ВАРТІСТЬ : 330 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Балет "Вій" від Раду Поклітару


Стильний мікс хореографічного рішення та музики композитора Олександра Батьківщина. Виконує Kyiv Modern-Ballet Theatre.

Містична історія з мотивів повісті великого письменника Миколи Гоголя. Це притча про випробування людської душі, силу духу, віру і невіру. Ви побачите шалену історію, яка трапилася з простим студентом Фомою Брутом.

У постановці всі персонажі зберігають свої імена, але не варто чекати на ілюстрацію знайомого сюжету. Авторське прочитання Ради Поклітару, як завжди, стане творчим переосмисленням місця дії, вчинків героїв та запропонованих обставин.

ДЕ : Музкомедія, Пантелеймонівська, 3

КОЛИ : 13 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ : 450-890 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Сучасний балет "Маленький принц" від Раду Поклітару


Нова робота знаменитого колективу з поєднанням симфоній Моцарта та українських колискових.

Сюжет нової вистави – нове нестандартне прочитання традиційної історії. Вам відкриється багатий внутрішній світ Маленького принца, подорожі якого подарують до незвіданого глибокі інсайти. Переоцінюються "скарби" світу дорослих і особлива увага приділяється простим, але дуже важливим для людини речам.

Подання рекомендовано для перегляду з шести років. Тривалість з антрактом одну годину.

ДЕ : Музкомедія, Пантелеймонівська, 3

КОЛИ : 14 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ : 450-890 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Вистава "Будьте ви щасливі"

 

Вистава про щире кохання, фольклор, мову, рибу та інші важливі речі. Ви поїдете в минуле, зможете відчути його тяготи, радості, гумор крізь призму символізму, а також почути діалоги ідишською мовою.

Вистава "Будьте ви щасливими" – це комедійна історія зі щасливим кінцем. Але, незважаючи на весь гумор, у постановці розкриваються серйозні теми.

Тут є образи тоталітарної радянської машини, образи протидіючої сили, залучені економічна політика, мовні парадигми та фольклор. А в епіцентрі сюжету – кохання, герої Рафа (фольклорист) та Лея (продавщиця риба); їхні суперники – Тома та чекіст Сеня.

ДЕ: ТЮГ, вулиця Грецька, 48а

КОЛИ : 14 липня о 17:00

ВАРТІСТЬ : 200 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Последние новости