Де в Одесі шукати офіційно відкриті пляжі: огляд

Де в Одесі шукати офіційно відкриті пляжі (список). || Фото: instagram.com/caleton_official

З початку оздоровчого сезону в Одесі офіційно відкрили для відвідування лише 10 пляжів. Загалом у регіоні розраховують відкрити близько 20 пляжів. Список буде доповнюватись (у міру проходження перевірок).

Vgorode докладно розповість про кожен із цих пляжів, щоб ви зрозуміли, чи варто його відвідувати.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що під час повітряної тривоги, при виявленні підозрілих предметів, під час шторму від двох балів та у темний час доби – перебування людей біля моря заборонено.

Itaka

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ITAKA Beach Resort | пляж • клуб • ресторан | Одеса, Аркадія ☀️ (@itaka_odesa)

 

Усі фото та відео: instagram.com/itaka_odesa

Популярний одеський пляжний комплекс розташований в Аркадії. На території Itaka є два басейни (дорослий та дитячий) з дитячим майданчиком та водною гіркою, а також з джакузі. Перекусити після пляжного релаксу можна в ресторані, в меню якого представлені страви японської, європейської та української кухонь. Є меню авторських напоїв.

Також тут, ясна річ, є прямий вихід до моря, не виходячи з території відпочинку.

Адреса: пляж Аркадія, 4 (ліве крило)
Час роботи : щодня з 08:00 до 22:00
Ціни: шезлонг – від 200 до 400 гривень, ліжко – 800 гривень, бунгало – 900 гривень. Дітям до 7 років без надання окремого місця безкоштовно.
Контакти : (068) 081-48-50, instagram, facebook, сайт,

Ibiza

Усі фото: ibiza.ua/beach#evnt

Один із найпопулярніших пляжних комплексів Одеси, який знаходиться наприкінці центральної алеї Аркадії. На території Ibiza є чотири басейни, в тому числі дитячий. Відвідувачі можуть відпочити на шезлонгах або орендувати намети. Ну а після плавання та засмаги можна перекусити у ресторані середземноморської кухні.

Радимо бронювати місця заздалегідь через сайт. Інакше потрапити сюди у вихідний день буде важко.

Адреса : пляж Аркадія, 2

Час роботи: з 09:00

Ціни: з понеділка по четвер шезлонг на піску – 200 гривень, шезлонг біля басейну – 500 гривень, м'який майданчик до шести осіб – 1500 гривень, м'який майданчик біля басейну до шести осіб або намет – 2000 гривень, камера схову – 100 гривень (заставна вартість ключа – 150 гривень), рушник – 150 гривень (заставна вартість – 500 гривень).

У п'ятницю та на вихідних шезлонг на піску – 450 гривень, шезлонг біля басейну – 900 гривень, м'який майданчик до шести осіб – 3000 гривень, м'який майданчик біля басейну до шести осіб чи намет – 3600 гривень, камера зберігання – 100 гривень (заставна вартість ключа – 150 гривень), рушник – 150 гривень (заставна вартість – 500 гривень)

Контакти : (073) 777-02-04, сайт, Facebook, Instagram

True Man Sun of a Beach

 

Усі фото: instagram.com/trueman_od

Арт-клуб на самій південній точці пляжу "Дельфін" вдень заманює білосніжними гамаками та бунгало поруч із хвилями, а ввечері приваблює любителів потанцювати, послухати живі виступи рок-музикантів або покурити кальян у м'яких кріслах-мішках на березі.

Тут пропонують: шезлонги, ліжка, бунгало, дитячий та дорослі басейни, бар із освіжаючими та авторськими напоями, а також кухню, зокрема бургери.

Пляжний комплекс включає три басейни, з яких один дитячий. Дорослий басейн з морською водою.

Для замовлення місць потрібне бронювання.

Адреса : пляж Аркадія, 10

Час роботи: пляж з 08:00 до 18:30 клуб до 22:30

Ціни : у будні рушники 100 гривень, шезлонг 200 гривень, ліжко 400 гривень, бунгало 600 гривень. У вихідні рушники 100 гривень, шезлонг 250 гривень, ліжко 500 гривень, бунгало 700 гривень. Парасольки входять у вартість

Контакти: (063) 899-35-55, instagram

Два пляжі Red Line

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Beach Odes Club Hotel RED LINE (@red_lineclub)

 

Усі фото: facebook.com/red.line.od

Пляжний комплекс в Аркадії з міні-готелем, рестораном та басейнами прямо біля моря. На території комплексу є два басейни з морською водою та джакузі, дитяча зона відпочинку з надувними гірками та іграшками, а також ресторан, де можна скуштувати страви європейської та японської кухні, велика lounge-зона для відпочинку на шезлонгах.

Є вихід до моря. Пляж піщаний.

У пляжному комплексі часто відбуваються тематичні пляжні вечірки з виступом live музикантів, ді-джеїв, яскравих танцювальних перформансів від шоу-балету. Однак місце вважається досить галасливим та людним.

Адреса : пляж Аркадія, 13 (ліве крило)
Час роботи : щодня з 08:00 до 23:00
Ціни: з понеділка по четвер шезлонг на пляжі – 250 гривень, шезлонг у компексі 300 гривень, подвійний шезлонг 700 гривень (і стільки ж депозит), ліжко-намет – 1000 гривень (і стільки ж депозит), вігвам на піску – 500 гривень. Переселенцям шезлонг до четверга 12:00 коштуватиме 150 гривень. ЗСУ знижка у 50 відсотків на шезлонг та 10 відсотків на бар та кухню.

У п'ятницю шезлонг на пляжі – 300 гривень, шезлонг у компексі 350 гривень, подвійний шезлонг 800 гривень (і стільки ж депозит), ліжко-намет – 1200 гривень (і стільки ж депозит), вігвам на піску – 600 гривень. ЗСУ знижка у 10 відсотків на бар та кухню.

На вихідних шезлонг на пляжі – 300 гривень, шезлонг у компексі 400 гривень, подвійний шезлонг 900 гривень (і стільки ж депозит), ліжко-намет – 1500 гривень (і стільки ж депозит), вігвам на піску – 700 гривень. ЗСУ знижка у 10 відсотків на бар та кухню.

У вартість входять парасолька та рушник.

Контакти : (067) 677-72-25, instagram, facebook, сайт

Інклюзивний пляж

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Інклюзивний пляж в Одесі (@inclusive_plyazh)

 

Усі фото: instagram.com/inclusive_plyazh

Цей пляж відкрили для людей з обмеженими можливостями. Тут є все потрібне для людей з інвалідністю: пандуси, ліфт узвозу до моря, санвузол, електрокари для перевезення маломобільних відпочиваючих, укриття, генератор, рятувальники.

Варто врахувати, що підстилку для шезлонгу, плед чи напої на пляжі не варто шукати. Все необхідне доведеться принести із собою.

Адреса: праворуч від пляжного комплексу " Калетон ", район пляжу " Дельфін "
Час роботи : уточнюйте
Ціни : безкоштовно
Контакти : instagram

Caleton

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Caletȯn (@caleton_official)

 

Усі фото: instagram.com/caleton_official/


Комплекс розташований на приморському схилі Французького бульвару в провулку Шампанського. Захід у море тут є. Берег піщаний.

Вечорами у пляж Дельфін, 4а відбуваються вечірки та концерти.

Поруч працює заклад з непоганою кухнею і напоями. З мінусів можна виділити те, що бронювати шезлонги заздалегідь не можна, тому потрапити сюди, коли є вільні місця, досить проблематично.

Адреса: пляж Дельфін, 4а
Час роботи : 08:00-20:00
Ціни : у будні дні шезлонг 500 гривень (один рушник та парасолька), ліжко 2000 гривень (два рушники та парасолька), намет 2500 гривень (чотири рушники). На вихідних шезлонг 500 гривень (один рушник), ліжко 1500 гривень (два рушники), шатр 2500 гривень із депозитом у 3000 гривень (чотири рушники). Додатковий рушник 100 гривень
Контакти : (097) 789-02-02, instagram

Zebra

 

Місце названо на честь однойменного закладу. Воно знаходиться майже біля самої води.

Праворуч від доріжки платний пляж клубу, а ліворуч міський пляж. Непоганий варіант, якщо Аркадія чи Дельфін іже набридли. Втім, нічого особливого ви тут не знайдете. Великим плюсом є непогана інфраструктура, кафе, морозиво та прохолодні напої.

Адреса : Десята станція Фонтану, вулиця Червоні зорі, 2а
Час роботи : з 08:00
Ціни: уточнюйте
Контакти : instagram

Public Beach Club

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Public Beach Club | Odesa (@public_odesa)

 

Усі фото: instagram.com/public_odesa

Це клуб, пляж та ресторан в одній локації на березі Чорного моря.

З мінусів можна виділити те, що тут не можна забронювати бунгало, ліжко або шезлонг за передоплатою, що незручно для приїжджих. Море тут відносно чисте, як для Одеси. А туристів не так багато, як в Аркадії. Є де припаркувати машину, щоправда, у вихідний день це трохи проблематично.

На території працює заклад із досить різноманітною кухнею та коктейлями. Можна замовити кальян.

Адреса
: 12-а станція Великого Фонтану, Фонтанська дорога, 77
Час роботи : з 08:00
Ціни: у будні ліжко, бунгало, гойдалка 1000 гривень, бунгало vip 1300 гривень, шезлонг 400 гривень, дуплекс 2000 гривень. У вихідні дні ліжко, бунгало, гойдалка 1000 гривень, бунгало vip 1300 гривень, шезлонг 400 гривень, дуплекс 2000 гривень
Контакти : (073) 770-04-05, instagram

Grande Pettine

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Grande Pettine (@grande_pettine)

 

Косплекс однойменного готелю розташований за 15 кілометрів від центру міста. Пляж піщаний. Загалом тут є все потрібне для відпочинку: шезлонги, парасольки, рушники. А на території готелю працює великий басейн із морською водою.

У барі на пляжі можна не тільки купити прохолодні напої, морозиво, а й замовити страви з ресторану, які принесуть Вам на пляж. Природно на пляжі є кабіни для перевдягання та душ.

Нагадаємо, що 8 травня 2022 року російські окупанти потрапили до житлового району Одеси та зруйнували зону відпочинку. Зокрема, ракета майже повністю знищила одну із триповерхових секцій готелю Grand Pettine. На щастя, готель не працював, тож обійшлося без жертв та постраждалих.

Адреса : Маячний провулок, 8
Час роботи : з 08:00
Ціни : уточнюйте
Контакти : (093) 300-14-40 (Вайбер), (067) 696-17-51, (050) 707-42-14, instagram, facebook

Последние новости