Концерти Артема Пивоварова та Parfeniuk: куди піти в Одесі цими вихідними

Люди йдуть центром Одеси. || Фото ілюстративне: dovkola.media

Найближчими вихідними в Одесі виступатимуть Артем Пивоваров та Parfeniuk, відбудеться концерт класичної музики та покажуть мюзикл No One in front on the Mirror.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті цими суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СПЕКТАКЛЬ "ПРИЄМНОГО АППЕТИТУ ЧИ ХТО КОМУ КОХАНЕЦЬ"

У заміському будинку, який належить щасливій сімейній парі, збираються друзі цього подружжя, щоб влаштувати вечір. Втім, у процесі підготовки з'ясовується, що пара не така вже й щаслива, а друзі – не такі вже й друзі. Залишається лише зрозуміти, хто кому коханець і що з цим робити. Ну а щоб дізнатися, чи буде в цій історії хепі-енд, треба подивитися виставу.

У ролях: Надія Машукова, Ольга Салтикова, Ганна Моргунова, Олег Шевчук, Єгор Карельський, Валентин Сальніков.

Автор сценарію та режисер: Олег Шевчук.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 27 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ "КЛАСИКА ТА ВЕЛИЧ"

Відео: YouTube-канал Mihail Ksida

Концертна програма від Михайла Ксиди та Діани Гульцової. Протягом вечора прозвучить музика від бароко до композицій ХХ століття: твори Марена Маре, Доменіко Скарлатті, Йоганна Себастіана Баха, Вольфганга Амадея Моцарта, Клода Дебюссі, Даріуса Мійо. Організатори зазначають, що глядачів здивує поєднання кларнету, клавесину, роялю, скрипки та оперних арій у супроводі ансамблю.

Михайло Ксіда – соліст Одеської обласної філармонії, кларнетист, мультиінструменталіст. У своїй творчості він поєднує любов до класичної музики, джазу та етніки, виконує різноманітні програми з оркестрами, камерними ансамблями, провідними українськими музикантами, створює аранжування музики бароко для кларнету та клавесину.

Діана Гульцова – Заслужена артистка України солістка Одеської філармонії, володарка багатьох міжнародних нагород, здобутих в Австрії, Італії, Фінляндії та Україні. Діана співпрацює з національними, камерними та студентськими оркестрами, веде активну концертну діяльність в Україні та за кордоном. Її віртуозна гра звучала у Вищій школі музики та у швейцарській консерваторії Берна, а також у резиденції Папи Римського у Лоніго. У співпраці зі швейцарським фондом "Легато" Діана часто дає концерти в різних країнах Європи.

Також у концерті візьмуть участь: Амріта Ксіда (сопрано), Кирило Бендеров (скрипка), Олександр Шагов (контрабас).

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 27 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 500 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "СТОЛИК НА ТРОЇХ"

Вистава за мотивами п'єси ізраїльського драматурга Михайла Хейфеца. Дія цієї ексцентричної комедії розвивається протягом одного вечора. Подружня пара після запевнень психолога у тому, що у них все дуже добре, приходить до ресторану, щоб відзначити десять років сімейного життя. Вечеря проспонсована медичним центром. Все починається чудово, але є один нюанс: столик чомусь накрили для трьох людей. Зайвий столовий прилад повністю змінює романтичну обстановку вечора, оскільки через нього виникають комедійні, драматичні ситуації. Як би там не було ця ситуація – найкраща перевірка відносин на міцність.

Режисер-постановник Олексій Агопян. У ролях: Олексій Агопян, Тетяна Іванова, Ігор Малахов.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 27 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ АРТЕМА ПИВОВАРОВА

Відео: YouTube-канал Artem Pivovarov

Популярний український виконавець Артем Пивоваров виступить із концертом в Одесі.

У концертній програмі улюблені хіти: "Дежавю", "Міраж", "Рандеву", "Думі", "Там у тополі", "Ой на горі" та інші. Прозвучать цього вечора і пісні з авторського культурного проекту "Твої вірші, мої ноти", в якому артист популяризує вірші українських поетів через призму музики, та "Маніфест" – пісня, яку називають сучасним гімном українців.

Концерти Артема Пивоварова – частина діяльності артиста, спрямована на адресну допомогу нашим Героям у ЗСУ.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 28 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 950 до 4 450 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

МЮЗИКЛ NO ONE IN THE FRONT OF THE MIRROR

Вистава, в якій сплелися три епохи. Герої живуть у різний час, проте їх поєднують схожі життєві обставини. У спектаклі три частини, у кожній з яких по два герої: чоловік і жінка. Троє з героїв – історичні персонажі, решта – вигадані, деякі навіть безіменні. У когось у житті справді відбувається драма, а драма інших – скоріше авторська іронія. Організатори відзначають, що цей мюзикл відрізняється незвичайним задумом та захоплюючим сюжетом.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 28 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 500 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ PARFENIUK

Відео: YouTube-канал Wellboy

Молодий український виконавець Parfeniuk виступить в Одесі із концертною програмою з головних хітів. Parfeniuk – self-made артист, композиції якого швидко підкорюють стрімінгові платформи та радіостанції. Серед хітів-мільйонників треки "Провела екскурсію", "Відриваючись", "Долоні", "Мала", "Забий", "Поряд".

ДЕ: True Man Sun of Beach, пляж Аркадія, 10

КОЛИ: 28 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 550 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Последние новости