Концерти Дана Балана, Макса Барських та "Без обмежень": 10 найяскравіших заходів серпня в Одесі

Люди гуляють Приморським бульваром. || Фото ілюстративне: odessa.online

Вже цього місяця в Одесі виступлять Макс Барських, Дан Балан, гурт "Без обмежень", покажуть виставу "Бельведер" і відбудеться концерт "Танго на пуантах".

Vgorode склав добірку найяскравіших заходів, які можна буде відвідати в нашому місті протягом серпня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ONUKA

Відео: YouTube-канал ONUKA

Сучасний український електрофолк колектив ONUKA виступить в Одесі з великою концертною програмою. Проєкт ONUKA існує з 2013 року. Його заснували саунд-продюсер Євген Філатов та вокалістка Ната Жижченко. У творчості колективу поєднуються електронне звучання, поп-музика та українська етніка. З моменту виходу першого синглу Look у 2013 році дискографія гурту поповнилася трьома альбомами: Onuka (2014), MOZAЇKA (2018), KOLIR (2021). Крім того, 2016 року вийшов міні-альбом EP VIDLIK.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 6 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 550 до 1 950 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "СУКНЯ"

Танцювальна вистава від творців мюзиклу "Княгиня Ольга". Організатори зазначають, що ця вистава про чуттєвість та провокацію за допомогою різних історій розкриє суть людського гріха. Для глядачів "Сукня" стане нагадуванням про важливість і силу самопізнання, моралі та честі. Автор ідеї, режисер та художник-постановник Денис Рудий.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 6 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 1 250 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ДАНА БАЛАНА

Відео: YouTube-канал MediaPro Music

Відомий молдавський співак, номінант премії Grammy, автор численних танцювальних хітів Дан Балан виступить в одеській Ibiza. Прибуток від заходу у рамках благодійної ініціативи "Допомагаємо разом" перерахують на адресну допомогу пораненим військовослужбовцям.

ДЕ: Ibiza Beach Club, пляж Аркадія, 2

КОЛИ: 9 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 600 до 4 500 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ГРУПИ "ДІТИ ФІДЕЛЯ"

Відео: YouTube-канал "Діти Фіделя"

Популярний колектив презентує в Одесі концертну програму з аранжувань світових хітів. Цього вечора прозвучать It's my life, Can`t stop this feelin', Crazy in love, Cake by the ocean.

До бронювання доступні столики: у першому ряду – 6 000 тисяч гривень, у другому ряду – 5 400 гривень, у третьому – 5 000 гривень. У вартість столиків входять чотири келихи ігристого. Діти віком до шести років можуть потрапити на захід безкоштовно, але без надання окремого місця. Без супроводу дорослих на концерт допускають глядачів віком від 16 років.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 9 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 600 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "БЕЛЬВЕДЕР"

Вистава за мотивами філософської п'єси Анатолія Дяченка. Невідомо якими шляхами доля приводить двох жінок на звалище. Одна з них облаштовує свій маленький світ і ховається за стінами палацу з бельведером, друга риється у смітті, збираючи все, що може стати в нагоді для життя. Раптова поява незнайомця, який приходить і падає непритомний, призводить до конфлікту між жінками. Намагаючись дійти згоди, вони розкривають свої долі, характери, біль та світогляд. Ким виявиться той, хто прийшов до них, з'ясується згодом.

У ролях: Ахтем Сеітаблаєв, Лариса Руснак та Катерина Степанкова.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 13 серпня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 1 080 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ LAUD

Відео: YouTube-канал LAUD

Молодий український виконавець, композитор, фіналіст вокального проєкту "Голос країни", учасник Національного відбору "Євробачення" – LAUD – презентує в Одесі свій новий альбом "Пробудження". Також цього вечора прозвучать вже знайомі романтичні композиції, зокрема "Два дні" та "Вигадав".

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 15 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 500 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

ТАНГО НА ПУАНТАХ

Відео: YouTube-канал jorj good

Art Ballet Company на чолі з провідним солістом Kyiv Modern-Ballet Артемом Шошиним представить ексклюзивну програму у двох актах. Протягом першого акту глядачі побачать гала-концерт із фрагментів найвідоміших класичних балетів ("Кармен-сюїта", "Дон Кіхот", "Корсар" та інших") та авторських мініатюр у стилі модерн. У другому акті танцівники презентують перший та єдиний український сучасний балет на один акт "Історії в стилі танго" – чотири історії про самотні серця, які шукають супутників життя.

У виставі звучить музика Астора П'яццолли, Карлоса Елета Альмарана, Херардо Родрігеса, Карлоса Гарделя в аранжуванні В'ячеслава Самофалова.

Над створенням вистави працювали:

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 19 серпня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 320 до 1 180 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ МАКСА БАРСЬКИХ

Відео: YouTube-канал Max Barskih

У День Незалежності України найпопулярніший поп-виконавець Макс Барських виступить в Одесі. У творчій скарбничці цього артиста різноманітні премії. Його пісні часто займають лідируючі позиції в різних хіт-парадах, а після початку повномасштабної війни в репертуарі Макса з'явилося багато хітів українською мовою. Новий альбом Барських "Зорепад" відразу після релізу посів перше місце в Apple Music.

Концерт в Одесі буде благодійним. Прибуток від заходу в рамках ініціативи "Допомагаємо разом" перерахують на адресну допомогу пораненим військовослужбовцям.

ДЕ: Ibiza Beach Club, пляж Аркадія, 2

КОЛИ: 24 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 700 до 5 000 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ГРУПИ "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Відео: YouTube-канал "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Найвідоміші рок-романтики України – гурт "Без Обмежень" – виступлять в Одесі.

Музиканти представлять велику концертну програму з новими піснями та перевіреними часом хітами. Цього вечора прозвучать "Без неї ніяк", "Зорі запалали", "Вільні люди", "Героям" та багато інших композицій, які уособлюють усю силу духу та красу українського народу.

"Без Обмежень" сьогодні можна назвати народним рок-гуртом країни. Виступи колективу вже багато років збирають повні зали, а пісні вирізняються мільйонними прослуховуваннями на просторах найпопулярніших музичних платформ. За час повномасштабної війни команда Сергія Танчинця зіграла десятки благодійних концертів в Україні й за кордоном і продовжує докладати максимальних зусиль для підтримки наших воїнів та всіх українців.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 27 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 800 до 2 800 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ТРИВОГА ПО-ОДЕСЬКИ"

Вистава від творців легендарного спектаклю «Поїзд "Одеса-мама"».

Навіть у такий героїчний, важкий та драматичний час можна сміятися, а під час перегляду комедії "Тривога по-одеськи" у глядачів буде можливість і від душі пореготати, і поспівчувати, і поплакати. Втім, ті сльози, які навертатимуться на очі, принесуть полегшення, а не страждання.

"Тонко, але й при цьому смішно і душевно, так, щоб до сліз, по-справжньому патріотично", – так кількома словами описують виставу "Тривога по-одеськи" організатори.

У головних ролях справжні одесити: народні артисти України Олег Філімонов та Діана Мала.

Вистава виконується автентичною одеською мовою, тому всі збіги з російською мовою випадкові.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 28 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 990 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Последние новости