Концерт "Без обмежень" та спектакль "Тривога по-одеськи": куди піти в Одесі цього тижня

Люди гуляють узбережжям. || Фото: myod.info

Найближчими будніми днями в Одесі виступить рок-гурт "Без обмежень", покажуть спектакль "Тривога по-одеськи" та відбудеться концерт органної музики.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті цього тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ГРУПИ "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Відео: YouTube-канал "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Найвідоміші рок-романтики України – гурт "Без Обмежень" – виступлять в Одесі.

Музиканти представлять велику концертну програму з новими піснями та перевіреними часом хітами. Цього вечора прозвучать "Без неї ніяк", "Зорі запалали", "Вільні люди", "Героям" та багато інших композицій, які уособлюють усю силу духу та красу українського народу.

"Без Обмежень" сьогодні можна назвати народним рок-гуртом країни. Виступи колективу вже багато років збирають повні зали, а пісні відрізняються мільйонними прослуховуваннями на просторах найпопулярніших музичних платформ. За час повномасштабної війни команда Сергія Танчинця зіграла десятки благодійних концертів в Україні й за кордоном і продовжує докладати максимальних зусиль для підтримки наших воїнів та всіх українців.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 27 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 800 до 2 800 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ОРГАННОЇ МУЗИКИ

Програма із класичних творів українських та європейських композиторів. На сцену вийде лауреат міжнародних конкурсів Вероніка Струк. Концерт триватиме дві години.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 27 серпня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 550 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ТРИВОГА ПО-ОДЕСЬКИ"

Вистава від творців легендарного спектаклю «Потяг "Одеса-мама"».

Навіть у такий героїчний, важкий та драматичний час можна сміятися, а під час перегляду комедії "Тривога по-одеськи" у глядачів буде можливість і від душі пореготати, і поспівчувати, і поплакати. Втім, ті сльози, які навертатимуться на очі, принесуть полегшення, а не страждання.

"Тонко, але й при цьому смішно і душевно, так, щоб до сліз, по-справжньому патріотично", – так кількома словами описують виставу "Тривога по-одеськи" організатори.

У головних ролях справжні одесити – народні артисти України Олег Філімонов та Діана Мала.

Вистава виконується автентичною одеською мовою, тому всі збіги з російською мовою випадкові.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 28 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 990 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "БРЕХУХА"

Музична комедія на дві дії за однойменною п'єсою Елтона Мейо та Еміля Енекена. У двох молодих пар все життя попереду, проте вже зараз вони стикаються з суперечками та проблемами, з яких треба знаходити вихід. Бажання врятувати сім'ю за допомогою вкрадених новонароджених призводить до того, що в будинку виявляється кілька малюків, а самі герої заплутуються і не знають, що робити далі. Це історія про винахідливість, самовладання та любов, яка творить чудеса. Лібрето та вірші написав заслужений діяч мистецтв України Юрій Рибчинський.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 29 серпня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 400 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ "НОВА МУЗИКА УКРАЇНИ"

Новий інтерактивний проєкт Одеського оперного театру. Глядач упродовж заходу стане частиною дійства, зможе поспілкуватися з авторами та дійовими особами.

"Нова музика України" – цикл авторських програм та монографічних концертів-зустрічей з українськими композиторами. Відкриттям програми стала моновистава за творами Олександра Батьківщина, автора сучасної опери "Катерина" за поемою Тараса Шевченка. Наступну імпрезу присвятять творчості Золтана Алмаша – українського композитора, віолончеліста, соліста Національного ансамблю "Київська Камерата".

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 29 серпня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 250 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Последние новости