Концерт Ніно Катамадзе та піанотерапія в Ribas Duke: куди піти в Одесі наступного тижня

Оперний театр восени. || Фото ілюстративне: visitukraine.today

Найближчими будніми днями в Одесі виступить Ніно Катамадзе, відбудеться вечір піанотерапії від Ігоря Янчука та покажуть виставу "Дві смужки або Подвійна суцільна любові".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ НІНО КАТАМАДЗЕ

Відео: YouTube-канал Nino Katamadze

Грузинська співачка Ніно Катамадзе виступить в Одесі із сольним концертом. Ніно одна з небагатьох іноземних артистів, які зараз відвідують Україну. З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну вона активно підтримує наш народ у боротьбі проти агресора.

Ніно Катамадзе співає із самого дитинства. Уперше вона вийшла на сцену з танцювальним виступом у чотирирічному віці, а з семи років співає та гастролює. Співачку знають і люблять не лише в рідній Грузії, а й у країнах Європи та США. Зараз Катамадзе виступає у супроводі найкращих грузинських та американських музикантів.

У музиці Ніно Катамадзе є етнічні мотиви. Її пісні звучать грузинською мовою, проте знаходять відгук у серцях навіть тих, хто не знає цієї мови, оскільки сповнені чуттєвості, яка близька і зрозуміла людям будь-якої національності.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 2 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 300 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ОРГАННОЇ МУЗИКИ

Програма із класичних творів українських та європейських композиторів. На сцену вийде органістка Одеської опери, лауреатка міжнародних конкурсів Вероніка Струк. Концерт триватиме дві години.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 3 жовтня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 550 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ "МУЗИЧНІ ХІТИ СВІТОВОГО КІНО"

Артисти опери та балети разом з оркестром виконають саундтреки з таких кіношедеврів як "Гаррі Поттер", "Пірати Карибського моря", "Зоряні війни", "Індіана Джонс", "Месники". Цього вечора пролунають різноманітні твори: від стильної і навіть трохи грізної музики Джона Баррі (тема Джеймса Бонда) до легкої лірики з фільму "Форест Гамп" (музика Алана Сільвестрі).

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 4 жовтня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 630 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ДВІ СМУЖКИ АБО ПОДВІЙНА СУЦІЛЬНА ЛЮБОВІ"

Комедія театру "Чорний квадрат" про стосунки та вагітність. Рано чи пізно, очікувано чи ні, але в житті практично кожної пари з'являються дві смужки. Для одних – це символ двох життів, що йдуть паралельно, для інших – перекреслені відносини. Як би там не було, ця подія поділяє життя на до і після...

Організатори зазначають, що в цій виставі повною мірою присутні відвертість, інтимність та еротизм, а гумор проходить через усі історії спектаклю червоною лінією. Під час перегляду вистави у глядачів буде привід і посміятися, і розчулитися.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 4 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 730 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "СТОЛИК НА ТРЬОХ"

Вистава за мотивами п'єси ізраїльського драматурга Михайла Хейфеца. Дія цієї ексцентричної комедії розвивається протягом одного вечора. Подружня пара після запевнень психолога в тому, що у них все дуже добре, приходить до ресторану, щоб відзначити десять років сімейного життя. Спонсором вечері є медичний центр. Все починається чудово, але є один нюанс: столик чомусь накрили для трьох людей. Зайвий столовий прилад повністю змінює романтичну обстановку вечора, оскільки через нього виникають комедійні, драматичні ситуації. Як би там не було ця ситуація – найкраща перевірка відносин на міцність.

Режисер-постановник Олексій Агопян. У ролях: Олексій Агопян, Тетяна Іванова, Ігор Малахов.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 4 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

ПІАНОТЕРАПІЯ. ТВОРЧИЙ ВЕЧІР ІГОРЯ ЯНЧУКА

Відео: YouTube-канал Ribas Hotels

Музикант, який зазвичай грає вдосвіта на плитах Ланжерона, виконає найкращі неокласичні композиції та авторські твори. Захід призначений для глядачів від семи років. Військовослужбовцям та дітям надають 50% знижку. Наприкінці концерту буде автограф-сесія.

ДЕ: Ribas Duke, провулок Чайковського, 10

КОЛИ: 4 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ КВИТКІВ: 500 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Последние новости