Halloween Festival та шоу "Гаррі Поттер на Halloween": куди піти в Одесі цими вихідними

Одеса ввечері. || Фото ілюстративне: aquaparkodessa.com.ua

Найближчими вихідними в Одесі відбудеться Halloween Festival, виступить Анна Трінчер та покажуть інтерактивну виставу про Гаррі Поттера.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті цими суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ АННИ ТРІНЧЕР

Відео: YouTube-канал Анна Трінчер

Молода українська співачка, актриса та блогер Анна Трінчер виступить в Одесі з концертною програмою. Протягом вечора пролунають хіти "Колоски", "Зі смаком вишні", "Бар за баром", "Очі", "Кропива" та інші композиції.

У 2015 році Анна Трінчер брала участь у музичному проєкті "Голос. Діти" та дійшла до етапу "Бої". У 2017 році вона пройшла кастинг на роль Нати в серіалі "Школа" на телеканалі "1+1". У 2018 році посіла третє місце у восьмому сезоні вокального проєкту "Голос країни".

Зараз хіти Трінчер одразу після релізу очолюють музичні чарти. Наприклад, її дуетний із CHEEV трек "Не знаю" вже два тижні посідає одне з перших місць на "У трендах" YouTube.

ДЕ: Palladium, Італійський бульвар, 4

КОЛИ: 26 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 500 до 1 000 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

HALLOWEEN FESTIVAL

Дводенний фестиваль, присвячений святкуванню Хелловіна. Територія Одеської кіностудії перетвориться на планету жахів, привидів, мороку та веселощів. Організатори відзначають, що це унікальна можливість перевтілитися в незвичайний образ, приміряти на себе креативний look, нанести грим і вдосталь повеселитися.

На відвідувачів чекають понад 30 фотозон, тематичні фудкорти та чарівні напої, конкурси та призи, шоу-програма ведучого, драйва музика від провідних кавер-бендів Одеси та виступи топових танцювальних колективів, дитяча зона, аквагрим, конкурс на кращий костюм, майстер-класи та квести для всієї родини.

"Halloween Festival сприяє ментальній адаптації в кризовий для українців час найуразливішої частини населення: дітей, підлітків ВПО та дітей з інклюзією. Саме тому цього року за підтримки благодійних фондів "З Одесою в серці", "Тримай" наш захід несе благодійний меседж – "Об'єднуємося заради дітей". Частину коштів від продажу квитків буде перераховано на потреби зазначених категорій суспільства", – наголошують організатори.

Діти до семи років можуть потрапити на фестиваль безкоштовно, проте лише в супроводі дорослих.

ДЕ: Одеська кіностудія, Французький бульвар, 33

КОЛИ: 26 та 27 жовтня з 13:00 до 21:00

ВАРТІСТЬ: вхід на один день – 150 гривень, вхід на два дні – 250 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ЗІНОВІЯ КАРАЧА І FIGI BAND

Відео: YouTube-канал FIJI Band

Figi Band та Зіновій Карач презентують програму з відомих хітів української музики. Організатори відзначають, що цей вечір буде наповнений атмосферою танго 1930–1940–х років та золотими композиціями 1960–1980 років. Протягом концерту в оновленій версії прозвучать "Гуцулка Ксеня", "Трояндами на пероні", "На трамвайній зупинці", "Намалюй мені ніч", "Прийде ще час" та інші хіти.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 26 жовтня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 500 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

HALLOWEEN FESTIVAL

Одеський сімейний фестиваль їжі та хендмейду – "Одеса Мама" запрошує одеситів та гостей міста на святкування Хелловіна. На відвідувачів чекають фудкорти від міських ресторанів та кафе, вулична їжа, тематичні прикраси та фотозони у стилі Halloween, виставка хендмейдів, крафтові продукти, виступи одеських груп, дитячі інтерактиви та майстер-класи, велика дитяча зона з атракціонами та батутами.

Діти віком до 16 років можуть відвідати фестиваль безкоштовно, проте відвідувачів до 14 років без супроводу дорослих не допустять. Дізнатися більше про цей захід можна за телефоном +38 073 35 53 030.

ДЕ: Італійський дворик Одеської обласної філармонії, вулиця Ніни Строкатої, 15 (раніше вулиця Буніна, 15 – прим. ред.)

КОЛИ: 26 та 27 жовтня з 11:00 до 20:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень – квиток на один день фестивалю

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ГАРРІ ПОТТЕР НА HALLOWEEN"

Інтерактивне чарівне шоу для всієї родини. На глядачів чекають казкові декорації, об'ємний звук, фантастичне світлове оформлення, спецефекти, світлове та вогняне шоу, уроки левітації та магічного мистецтва, тематична фотозона. За допомогою спеціальної конструкції, елементів декору та магічних атрибутів (мантії та чарівної палички) кожен присутній у залі зможе відчути себе чарівником.

Дітей до 14 років допускають на виставу лише в супроводі дорослих.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Ніни Строкатої, 15 (раніше вулиця Буніна, 15 – прим. ред.)

КОЛИ: 27 жовтня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ PULATOVA

Відео: YouTube-канал Pulatova - офіційний канал

Одеситка, музикант, автор та виконавиця пісень Pulatova презентує в Одесі свій новий альбом "Темрява". У творчості цієї артистки гармонійно переплітаються дрім-поп, дарк-вейв та неокласика.

ДЕ: Театр ляльок, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 27 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 349 до 449 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Последние новости