Різдвяний органний концерт і новорічна фотозона: куди піти в Одесі у п'ятницю та у вихідні

Різдвяний вечір і новорічна фотозона: куди піти в Одесі у п'ятницю та у вихідні. || Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

Новорічні і різдвяні свята продовжуються. Вже цього тижня християни відзначать Різдво за юліанським календарем, тому цікавих заходів, зокрема й тематичних, зараз у нашому місті проходить достатньо.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі у п'ятницю й найближчі вихідні дні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СПЕКТАКЛЬ "ЧАРІВНІ ЧЕРЕВИЧКИ"

Вистава за мотивами англійських народних казок. Це історія про те, що може статися з людиною, яка виявила дивовижну силу у звичайному на перший погляд взутті. Про те, як впізнати диво-черевики і правильно ними скористатися і розповідає вистава "Чарівні черевички".

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 50

КОЛИ: 6 січня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 180 гривень

МЮЗИКЛ "НІЧ ПЕРЕД РІЗДВОМ"

Новорічні і різдвяні свята безпосередньо асоціюються з історією про кохання коваля Вакули до гордої красуні Оксани. У різдвяні вихідні ця історія оживе на сцені театру Музкомедії. Дух фольклору та гоголівської містики у поєднанні з музикою Ігоря Поклада дозволить глядачам забути про реальність і поринути у святкову атмосферу.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 6 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 350 гривень

СПЕКТАКЛЬ "СМАРАГДОВЕ МІСТО"

Музична вистава для всієї родини. Дана казка-опера є оновленою версією старої доброї історії про пригоди дівчинки Еллі, яка потрапила до Чарівної країни, і її друзів. На маленьких глядачів чекає зустріч із веселими героями та добрими чарівниками, а також знайомство з чудовою класичною музикою XVIII-XX століть, зокрема з творами Моцарта та Масканьї.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 6 січня о 12:00 та 8 січня о 15:00

ВАРТІСТЬ: від 70 до 300 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЗИМОВА КАЗКА"

Напередодні Різдва Малюк-Ельф, Бабуся Санти, Ельк та Мільке вирішили порадувати доброго Санту, який щорічно обдаровує дітлахів подарунками, чарівним ванільно-яблучним пирогом. На жаль, виявилося, що рецепт втрачений, тому для того, щоб все ж таки дізнатися секрет приготування того самого пирога, героям довелося вирушити до зачарованого лісу.

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 7 та 8 січня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 180 гривень

РІЗДВЯНИЙ ОРГАННИЙ КОНЦЕРТ

Відео: YouTube-канал Олена Удрас

Олена Удрас та її студенти з Одеської національної музичної академії імені Антоніни Нежданової виконають відомі музичні шедеври, які славлять Бога:

Концерт проведе Олена Шаврук. Довідки за телефонами: +38 048 78 91 086, +38 094 94 57 086.

ДЕ: Євангельська реформаторська пресвітеріанська церква, вулиця Пастера, 62

КОЛИ: 7 січня о 15:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень, для пенсіонерів – 50 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЯК ГРІНЧ УКРАВ РІЗДВО"

Мабуть, багатьом знайома історія про похмурого зеленого Грінча, який живе в печері разом із собакою Максом і терпіти не може Різдво. Вистава "Як Грінч вкрав Різдво" – це нові пригоди Грінча. Цього разу він вирушив у подорож і випадково зламав різдвяний годинник, поставивши цим під загрозу не лише Різдво, а й своє власне існування. На глядачів чекає казкова атмосфера, улюблені герої та спілкування з акторами.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 7 та 8 січня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 350 гривень

МІСЯЧНИЙ ДЖЕМ

Відео: YouTube-канал Timur Belkin

Вечір медитативної музики від гурту Taka Hanga. Також вийти на сцені з інструментом і виступити зможе кожен охочий. За словами організаторів, вітаються рідкісні етнічні духові та струнні інструменти, а також флейти, варгани, диджериду, джембе, маракаси, бубни, ханги, чаші Тибету, дзвіночки, дощовиця, перкусія й акустична гітара. Слухачам бажано захопити із собою теплі шкарпетки та тапочки, оскільки у студії холодні підлоги. Забронювати місце можна за телефоном +380683953584.

ДЕ: iYoga Studio Shangri La, вулиця Одарія, 3

КОЛИ: 7 січня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

ЕКСКУРСІЯ ДО МУЗЕЮ ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТУ

Комунальне підприємство "Одесміськелектротранс" запрошує одеситів і гостей міста на різдвяні екскурсії, які стануть першими прогулянками музеєм ОМЕТ у 2023 році. Запис за телефоном: +38 048 78 86 886

ДЕ: Музей КП "Одесміськелектротранс", Олексіївська площа, 21а

КОЛИ: 7 січня о 12:00 та 13:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ШОУ-ВИСТАВА "MINECRAFT ПРОТИ BRAWL STARS"

Інтерактивна вистава для дітей і дорослих. Глядачів доведеться перенестися у віртуальну реальність, відчути себе персонажами популярних ігор, відвідати різні світи, відшукати яйце дракона, набути нової неймовірної сили, подружитися з жителями Minecraft, а також стати союзниками Бравлерів і зупинити Робота Боса, який мав намір захопити світ Brawl Stars.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 7 січня об 11:00 та 13:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 300 гривень

РІЗДВЯНИЙ ВЕЧІР У "БРІСТОЛІ"

Вечір найвідоміших різдвяних класичних композицій, колядок і щедрівок у виконанні скрипки, вокалу, бандури та роялю. Для глядачів гратимуть лауреати міжнародних і національних конкурсів: Наталія Мазепа, Олександра Грінченка та Галина Сукенник. Забронювати стіл можна за телефоном +38 050 57 57 774.

ДЕ: Готель "Брістоль", вулиця Пушкінська, 15

КОЛИ: 8 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 350 гривень (частину виручених коштів перерахують на допомогу ЗСУ)

НОВОРІЧНА ФОТОЗОНА БІЛЯ КАМІНА ХІХ СТОЛІТТЯ

Екскурсія камінним залом садиби купця Папудова, розташованим на території Ботанічного саду. До послуг відвідувачів фотозона біля каміна ХІХ століття, що збереглася в автентичному вигляді, і веранда садиби. Також можлива фотосесія у самому саду. Під час перебування у камінній залі відвідувачі зможуть не лише зробити фото на згадку, а й дізнатися цікаві факти про історію Ботанічного саду, озеленення Одеси, а також насолодитися чаюванням. Задати питання і записатися на екскурсію можна, зателефонувавши за номером або написавши у Viber/Telegram: +38 099 37 28 583.

ДЕ: Ботанічний сад, Французький бульвар, 48/50

КОЛИ: 8 січня о 13:00

ВАРТІСТЬ: для дорослих – 250 гривень, для дітей віком від шести до дванадцяти років – 150 гривень.

Последние новости