Світло не відключать, вода чиста: як працюють комунальні служби в Одесі

Світло не відключать, вода чиста: як працюють комунальні служби в Одесі.

Інфоксводоканал, Одесагаз, ДТЕК та ООЕК в Одесі працюють. Про особливості функціонування за умов війни вони розповіли на спільному брифінгу, повідомляє Vgorode.

В Інфоксводоканалі повідомили, що запаслися водою на тривалий період. Наразі працюють кілька тисяч співробітників, чергують не менше 20 бригад. Водночас, абоненвідділи не працюють, обслуговують клієнтів онлайн. Співробітники не перевіряють лічильники. Показання слід повідомляти в кол-центр або чат-бот. Щодобово підприємство постачає 250 мільйонів літрів води. Уся вона чиста. Повідомлення про те, що це не так на підприємстві назвали фейком.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Одесагаз клієнтів приймають очно, час роботи –  з 9 до 14. При цьому можна звернутися до контакт-центру, чат-бота або месенджера в Facebook. Завдяки платіжкам одеситів підприємство збирає близько 70-75% від поставленого газу, і це дає можливість резервувати газ на майбутнє.

У ДПЕК з 24 лютого перейшли на режим аварійно-відновлювальних робіт та припинили всі планові. Вимикати світло боржникам не будуть, однак у компанії закликали абонентів платити за рахунками. Інакше не буде коштів для закупівлі матеріалів для безперебійного постачання. З 11 по 3 число кожного місяця просять повідомляти показання лічильника. Звернутися для цього потрібно або до ДПЕК або до Укрзалізниці (оператор системи розподілу електроенергії).

Представник Одеської обласної електропостачальної компанії ГОЕК Ігор Бондаренко також заявив, що зі світлом проблем немає. Жителів Одеської області попросив надати показники лічильників на початку квітня.

Последние новости