У неділю в Одеській області на кілька годин обмежать електроспоживання: коли відключатимуть світло (оновлено)

У неділю в Одеській області на кілька годин обмежать електроспоживання: коли відключатимуть світло. || Фото ілюстративне: glavcom.ua

У неділю, 9 червня, по всій території України, зокрема й в Одеській області, діятимуть ліміти на споживання електроенергії. Про це повідомили у пресслужбі НЕК "Укренерго".

Обмеження введуть для промислових і побутових споживачів. Електроживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежуватимуть. Графіки погодинних відключень діятимуть для кожної області з 20:00 до 22:00.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Переглянути графіки вимкнень можна на сайті ДТЕК "Одеські електромережі" у розділі "Відсутня електроенергія". При завантаженні сайту можуть бути короткочасні затримки через велику кількість запитів. Також графіки стабілізаційних відключень є в чат-боті ДТЕК "Одеські електромережі" у Viber та Telegram.

ОНОВЛЕНО В 10:45 9 ЧЕРВНЯ: У пресслужбі ДТЕК повідомили, що обмеження світла на 9 червня скасували. У пресслужбі НЕК "Укренерго" зазначили, що причиною скасування відключень стало зниження споживання у вихідний день та повернення в роботу енергоблока системи АЕС.

Нагадаємо, у суботу, 8 червня, обмеження споживання електроенергії діють з 18:00 до 24:00. В Одеській області до кінця доби ввели стабілізаційні відключення. Також деякі одесити залишилися до вечора без світла через проведення планових ремонтних робіт ДТЕК.

Последние новости