Як правильно носити лонгслів: поради та рекомендації

Як правильно носити лонгслів: поради та рекомендації - фото

Гарне та просте рішення на випадок, якщо ззовні прохолодно для футболки – одягнути лонгслів. Лонгслів чудово носиться під ще один шар одягу: куртку, жакет або жилет. Для дому та спорту лонгслів теж незамінна річ – зручна та приємна до тіла. Розглянемо детальніше що це таке, та з чим його носити.

Що таке лонгслів

Від англійського словосполучення «long sleeve» - довгий рукав, це одяг, що нагадує футболку, проте дійсно має вільний довгий рукав. Його виготовляють з тонкого бавовняного трикотажу, з додаванням невеликої кількості синтетичних волокон, аби він краще сидів. Як правило крій виробу простий і прямий, а горловина кругла. Від самого початку, подібно до футболки, такий одяг використовувався більше як чоловіча білизна, але тепер дуже популярна і серед жінок для створення повсякденного або спортивного образу. Лонгслів не варто плутати з топом, який зазвичай коротший, а також зі світшотами – їх тканина цупкіша.

Переваги, що має лонгслів

Як носити лонгслів

Приналежність цього одягу до спортивного та повсякденного стилю робить його носіння дещо обмеженим з предметами, що відносяться до ділового дрес-коду. Однак одягати його під діловий піджак та заправляти в строгі ділові брюки все ж можна, якщо він не надто вільний та має однотонний базовий колір.

Отримати гарний ніжний образ можна одягнувши лонгслів до джинсової пари, однак варто вибирати однотонний колір верху. Ще одним варіантом може бути лонгслів у смужку, але все ж в базових тонах. Уже кілька років існує і лонгслів крою оверсайз, що теж пасує до джинсових штанів.

Рекомендуємо не носити такий одяг зі спідницею. Крій у лонгсліва досить вільний, тому з вільною спідницею його носити не варто, бо існує правило, що лише низ або верх може бути вільним. Заправити його в облягаючу спідницю теж провальна ідея, тому можна сміливо відмовитись від таких поєднань.

Ще одне рішення – носити лонгслів з сарафаном. Дуже виграшний варіант для струнких дівчат.

Демісезонність цього одягу робить його універсальним для курток, вітровок та жакетів. Цікавий образ можна створити, надягаючи лонгслів під шкіряну куртку такого ж кольору. Загалом, якщо одягати яскравий колір виробу, то образ може стати дещо вульгарним та перевантаженим. Білий лонгслів під куртку чи жакет виглядає досить по-шкільному. Тому підбирайте колір наближений до того, що буде поверх нього, тоді це виглядає стильно і зі смаком.

Облягаючий лонгслів можна носити зі спортивними шортами, лосинами, велосипедками та до спортивного костюму на тренування. Такі вироби можуть бути зі слоганами або логотипами улюблених спортивних брендів.

Последние новости