Одеські багатоповерхівки більше не обслуговують приватні компанії: що це означає

Одеські багатоповерхівки більше не обслуговують приватних компаній: що це означає. || Фото: odessa.online

1 серпня 2024 року значну кількість мешканців багатоквартирних будинків Одеси отримали повідомлення про зупинення надання послуг із утримання будинку приватними керуючими компаніями. Здебільшого це мешканці Київського. Приморський та Хаджибейський райони Одеси. Послуги щодо утримання цих будинків надаватимуть міські комунальні служби. Про це повідомляє пресслужба міськради Одеси.

Нині фіксуються факти вандальних процесів керівників підприємств у будинках. Тому можуть виникнути тимчасові ускладнення як та обсяг надання комунальних послуг.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі працівники комунальних служб міста проінструктовані та працюють над вирішенням проблем, що виникли у зв'язку з діями керуючих компаній.

У разі виникнення будь-яких питань прохання звертатися до комунальних підприємств житлово-комунального сервісу вашого району. Там нададуть консультації та допоможуть у вирішенні проблем.

Щодо отримання двох платіжок за надання комунальних послуг: якщо у виставлених рахунках на обслуговування будинків відображено, що комунальні послуги надає КП "ЖКС", то послуги КП "ЖКС" підлягають оплаті.

Роз'яснення надає Леонід Гребенюк, директор Департаменту міського господарства:

Відео: t.me/odesacityofficial

Последние новости