В Одесі затвердили кордони Савицького парку та двох скверів

В Одесі затвердили кордони Савицького парку та двох скверів. || Фото: ua

На сесії Одеської міської ради затвердили кордони Савицького парку та двох скверів. Це дозволить зберегти землі та зелені насадження. Відповідні проекти рішень було ухвалено на засіданні сесії Одеської міськради 18 вересня 2024 року, повідомляє міськрада.

Так, депутати затвердили технічні документації щодо інвентаризації земель пам'ятки садово-паркового мистецтва Савицький парк, скверу на Куликовому полі та скверу на вулиці Шкільний аеродром, 1.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Саме за інвентаризації земель парків і скверів встановлюються місця розташування земельних ділянок, їх межі, розміри, правовий статус.

Інвентаризація дозволяє виявити незаконне та нераціональне використання земель, використання з порушенням цільового призначення.

Результатом інвентаризації, що досить активно проводиться в останні роки, є встановлення кордонів та реєстрація права власності на земельні ділянки парків, скверів за територіальною громадою міста Одеси.

Це дозволить зберегти зелені зони загального користування міста, запобігання рейдерським захопленням та подальшу їх забудову, а також проведення благоустрою та створення комфортного середовища для відпочинку населення.

Последние новости