16 "Калібрів" у Чорному морі: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

16 "Калібрів" у Чорному морі: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. || Фото: facebook.com/28brigade

Ніч із 10 на 11 серпня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів, хоча у Чорному морі продовжують базуватися кораблі Чорноморського флоту РФ, які несуть на борту крилаті ракети оперативно-тактичного рівня морського базування типу "Калібр". Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

На Південному напрямку наші захисники методично та ефективно влучають у ворожі склади та командно-спостережні пункти. Отже, знищуються управлінські та логістичні центри постачання для ворожих військ.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", протягом доби 10 серпня наші ракетно-артилерійські підрозділи знищили 41 окупанта, три гаубиці "Мста-Б", а також сім одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Відео: facebook.com/okPivden

Вороже корабельне угруповання з десяти кораблів ховається від шторму в Чорному морі неподалік узбережжя Криму. На бойовому чергуванні перебувають два ракетоносії та два ВДК. У готовності до застосування 16 "Калібрів".

Військові вкотре закликають громадян дотримуватися заходів та алгоритмів безпеки, відстежувати ситуацію, інформувати про дії підозрілих осіб компетентні органи, не розголошувати відомостей про діяльність та переміщення наших підрозділів, а також не наражати себе на небезпеку на узбережжі та в інших заборонених для відвідування зонах.

Последние новости