В Одесі обікрали жінку: вона два дні була зв'язана

В Одесі чоловік пограбував та зв'язав знайому. || Фото: facebook.com/odesapolice

В Одесі патрульні врятували жінку, яка постраждала від розбійного нападу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Патрульної поліції Одеської області.

Про те, що сталося, інспекторам повідомила жінка, яка живе по сусідству з потерпілою. Вона зателефонувала до поліції вдень 8 лютого та розповіла, що її сусідка кричить і кличе на допомогу. Згодом, коли патрульні прибули на місце, заявниця вказала їм будинок постраждалої.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram. 

Почувши жіночі крики, інспектори, не гаючи часу, зайшли до приміщення і побачили в одній із кімнат громадянку в розірваному одязі та зі зв'язаними руками. Після того, як патрульні позбавили постраждалу мотузок, жінка розповіла їм, що її два дні тому зв'язав знайомий. 

Зловмисник, погрожуючи жертві ножем, вимагав віддати йому ключі від сейфа, а потім забрав гроші, золоті прикраси, мобільний телефон і втік у невідомому напрямку. 

Для надання допомоги потерпілій на місце прибули медики. Також для з'ясування обставин події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, нещодавно на Одещині затримали жінку, яка напоїла свого співмешканця горілкою, а потім зарубала його сокирою. Також Vgorode повідомляв, що на вулиці Чернишевського іноземка застрелила перехожого.

Последние новости