Висів на балконі: в Одесі патрульні затримали домушника

Висів на балконі: в Одесі патрульні затримали домушника. || Фото: facebook.com/odesapolice

На Черемушках патрульні затримали квартирного крадія, який через балкон намагався залізти в чуже житло. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Патрульної поліції Одеської області.

Повідомлення про незаконне проникнення у квартиру на вулиці Академіка Філатова надійшло патрульним близько 11:00.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Заявниця повідомила, що невідомий чоловік намагається залізти у квартиру на четвертому поверсі. Патрульні, що прибули на місце, виявили грабіжника, який висів на балконі.

Щоб спустити домушника-екстремала на землю, довелося викликати рятувальників. З балкона чоловіка зняли за допомогою сходів. Пояснити свої дії квартирний крадій не зміг.

Під час поверхневої перевірки правоохоронці виявили у порушника порядку ножі, а також з'ясували, що раніше цього громадянина притягали до відповідальності за крадіжку та розбій.

Для з'ясування всіх обставин події та вирішення питання щодо правової кваліфікації, затриманого доставили до відділу поліції.

Нагадаємо, наприкінці січня в Одесі пограбували квартиру адвоката. Зловмисник, скориставшись відсутністю господарів квартири, підібрав ключ, проникнув у помешкання та викрав звідти коштовності. А на початку лютого патрульні визволили одеситку, яку пограбував та зв'язав знайомий.

Последние новости