Воєнний стан в Одесі: як працюють лікарні та пологові будинки

Воєнний стан в Одесі: як працюють лікарні та пологові будинки. || Фото: pexels.com (Anna Shvets)

Усі об'єкти життєво важливої ​​інфраструктури Одеси, зокрема, медустанови та пологові будинки працюють у штатному режимі. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу мерії.

За словами директора пологового будинку №1 (провулок Слєпньова, 3) Ірини Головатюк-Юзефпольської, медустанова працює цілодобово. Надати допомогу породіллям там готові в будь-який час дня та ночі.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Також від імені всього колективу пологового будинку директор закликала породілей не втрачати самовладання та не піддаватися паніці. Вона зазначила, що в пологовому будинку є бомбосховище і запросила всіх майбутніх мам, які бояться залишатися вдома, приїжджати до медустанови та чекати там початку пологів.

Інші пологові будинки також працюють у штатному режимі.

АДРЕСИ ТА ТЕЛЕФОНИ ПОЛОГІВ ОДЕСИ:

Міські лікарні та поліклініки продовжують працювати без збоїв. Як повідомив директор департаменту охорони здоров'я Одеської міськради Левон Нікогосян, у медзакладах формуються запаси медикаментів, витратних матеріалів, інфузійних розчинів та медичних виробів.

Також у всіх лікарнях та поліклініках забезпечується безперебійне подання електроживлення. Весь медичний персонал працює у штатному режимі. При цьому планові шпиталізації тимчасово припинено.

Последние новости