Новий керівник військової адміністрації Одеської області звернувся до городян

Новий керівник військової адміністрації Одеської області звернувся до городян.

Сьогодні, 3 березня, новопризначений голова Одеської військової адміністрації Максим Марченко вперше звернувся до місцевих жителів. Про це повідомляє Vgorode.

"Шановні одесити, я полковник Максим Марченко. Йде війна з Росією. Одещина готова дати відсіч ворогові. Ми не здамо Одесу. Запевняю вас, ЗСУ та Одеська обласна військова адміністрація роблять усе можливе. Слава Україні!" – сказав Марченко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що нового главу представив губернатор Одеської області Сергій Гринівецький.

Полковник Максима Марченка – це колишній командир мехбригади імені Лицарів Зимового походу. Він народився 10 лютого 1983 року у Слов'янську Донецької області. 2005 року закінчив Харківський інститут танкових військ, був слухачем командно-штабного інституту застосування військ (сил) Національного університету оборони України. Пройшов службу від командира взводу до командира бригади.

У 2015-2017 роках був командиром 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар". Згодом, у 2017 році, був призначений на посаду заступника командира 92-ї окремої механізованої бригади, на якій затримався ненадовго, бо вже за рік очолив іншу бригаду. Починаючи з травня 2018 року – командир 28 механізованої бригади. Брав безпосередню участь у бойових діях на сході України, багато успішних військових операцій було проведено під командуванням полковника Марченка.

Последние новости