Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Одеса точно не впаде

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Одеса точно не впаде. || Фото: facebook.com/kpszsu

Сьогодні, 4 березня, під час брифінгу у Львові заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що Одеса точно не впаде. Про це повідомляє Vgorode.

"В Одесі вісім днів вони десантуються і є просто фантастичний сьогодні мем, який точно вказує, де мають знаходитися російські кораблі. Одеса точно не впаде, щоб вони там собі не думали. Миколаїв навіть не впав. Херсон – це трохи інше, там пряма дорога з Криму, мені здається, що вони зібрали по всій країні "залізо", яке їде на територію України. Це просто утилізація їхньої бронетехніки, я не розумію, навіщо це потрібно", – зазначив Михайло Подоляк.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними Генерального штабу ЗСУ, окупанти, що настають уздовж чорноморського узбережжя, планували приєднатися з невизнаним російським анклавом у Придністров'ї і так відрізати Одеську та Миколаївську області від решти території України.

Проте сьогодні на кордоні з Одеською областю підірвали міст, що сполучає нас із Придністров'ям. Інформації щодо цього інциденту офіційно поки що немає, але відео вибуху "гуляє" по всіх соціальних мережах.

Последние новости