Екс-одесити Джиган та Долина потрапили під санкції Міністерства культури України

Одесити Джиган та Долина потрапили під санкції Міністерства культури України

Уродженець Одеси Денис Устименко-Вайнштейн, більш відомий як репер Джиган, а також співачка Лариса Доліна, потрапили до списку санкцій Міністерства культури та інформаційної політики України. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу міністерства.

За словами міністра Олександра Ткаченка, санкційні списки будемо розширювати і надалі. До них увійдуть ті політики та артисти, які підтримують напад на Україну.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Денис Устименко-Вайнштейн народився 2 серпня 1985 року в Одесі. 2007 року закінчив факультет фізичної культури ЮНПУ імені Ушинського. Того ж року почав виступати на сценах та випускати пісні. З семи років почав займатися спортом: боксом, тай-боксом та кікбоксингом. Має титул – Майстер спорту України з кікбоксингу. Батьки співака досі мешкають в Одесі.

Співачка Лариса Долина у трирічному віці вона переїхала з батьками до їхнього рідного міста — Одеси. У віці шести років вступила до одеської дитячої музичної школи, яку закінчила за класом віолончелі у 1970 році, а середню загальноосвітню школу в Одесі закінчила екстерном. Музичну кар'єру розпочала у 1971 році в естрадному оркестрі "Ми одесити".

У 2003 році співачка вступила в партію "Єдина Росія" У березні 2015 року виступила разом з президентом Росії на Червоній площі на концерті, присвяченому анексії Криму. Цього ж року Долина вирушила на півострів із концертами. З 2018 року Долиною заборонено в'їзд до України.

Последние новости