Вадим Денисенко: не виключено, що Одеса найближчими днями може бути метою атак Росії

Вадим Денисенко: не виключено, що Одеса найближчими днями може бути метою атак Росії. || Фото: facebook.com/28brigade

Не можна виключати, що Київ та Одеса будуть напрямками наступних атак Росії. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на слова радника міністра внутрішніх справ України Вадима Денисенка, які він озвучив в ефірі всеукраїнського телемарафону.

"Якщо говорити про столицю і про київський напрям, і про угруповання російських військ у Білорусі – на жаль, виключати не можна, що Київ буде наступним етапом їх атак. Так само не можна виключати і те, що Одеса теоретично може бути наступним етапом їх атак. Але зараз ми повинні розуміти, що всі ключові військові дії будуть зосереджені на Донбасі, і ключова військова взагалі історія та стратегія Росії в Україні – це Донецька та Луганська область, – вважає радник голови МВС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що ЗСУ продовжують утримувати оборону Одеси та області. В акваторії Чорного моря російський флот продовжує морську блокаду і час від часу проводить перегрупування сил. Також зберігається велика ймовірність завдання ракетних ударів по регіону. Як повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук. За його словами, ситуація в Одесі та області під контролем. У ЗСУ достатньо коштів на вогневу поразку противника.

Последние новости