Одеські патрульні та рятувальники розповіли про те, як минула доба

Одеські патрульні та рятувальники розповіли про те, як минула доба. || Фото: Усі фото: facebook.com/DSNSODE

Одеська патрульна поліція та рятувальники розповіли про підсумки роботи за добу 11 квітня. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу відомств.

Загалом можна сказати, що особливих НП у регіоні було.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Звіт патрульної поліції


Як повідомляє речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко, за добу їм надійшло 773 повідомлень на виклик.

Вночі зупинили п'ятьох п'яних водіїв. У Приморському районі, у провулку Слєпньова, водій автомобіля Mercedes не впорався і наїхав на газон та стовпи огорожі. Винуватець намагався втекти з місця події та поводився агресивно. Патрульним довелося використати спецзасоби, щоб його затримати. Авто відправили на штрафмайданчик, а водія склали адміністративні матеріали.

Зафіксували й два факти незаконного обігу наркотичних речовин. Так, на вулиці Канатній помітили жінку, яка фотографувала блокпост. Під час обшуку у неї знайшли таблетки метадону. А в Суворовському районі у чоловіка при обшуку знайшли кілька пакетів наркотиками. Усіх фігурантів забрали до поліції.

Також патрульні перевіряють повідомлення про підозрілих осіб. На вулиці Корольова вчора зупинили Hyundai. Водій, як виявилося, із Криму і мав при собі два паспорти.

На Миколаївщині затримали Volkswagen, у якого працював відеореєстратор. Під час огляду телефону водія у нього побачили відео об'єктів інфраструктури.

Звіт рятувальників

 

За добу загасили вісім пожеж, із них дві було спалах сухої трави.

Вранці 11 квітня сталася пожежа у пам'ятнику архітектури на Маразлієвській, 2. Горіла квартира на першому поверсі прибуткового будинку Луцького. Площа пожежі становила 50 квадратних метрів. Евакуювали одну людину, ніхто не постраждав.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час використання воскової свічки квартиронаймачем, збитки встановлюються.

Також рятувальники тричі виїжджали на знахідки снарядів часів Другої світової війни. У Малинівському районі на вулиці Овідіопольська дорога, 3, знайшли снаряд калібру 152 мм. За межами села Олександрівка помітили снаряд калібру 120 мм. А у селі Мар'янівка виявили снаряд калібру 75 мм. Усі боєприпаси знищать сьогодні. Ще один виклик надійшов з Чорноморська про підозрілий предмет в адмінбудівництві контейнерного терміналу, але він виявився хибним.

Усі фото: facebook.com/DSNSODE

Последние новости