Перевірили понад 6000 людей: як минуло 2 травня в Одесі

Перевірили понад 6000 людей: як минуло 2 травня в Одесі. || Фото: facebook.com/gunp.odessa/

2 травня в Одесі правоохоронці перевірили понад 6 тисяч громадян та 4 тисяч автомобілів. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу поліції Одеської області.

Також поліцейські виявили 20 порушників подовженої комендантської години.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для охорони громадського порядку в Одесі задіяно близько 1500 військовослужбовців Збройних сил України, Національної гвардії України, поліцейських, сил територіальної оборони та членів громадських формувань.

Оновлено о 12:00:

Як зазначили у Патрульній поліції, доба пройшла спокійно.

Вчора зупинили п'яного водія у Приморському районі. Також зупинили пішоходів-порушників. Декого з них відправляли додому після профілактичної бесіди, але 15 людей забрали до поліції для з'ясування їх особистостей. У кількох із них у телефонах виявили активне спілкування з абонентами РФ. На вулиці Малиновського зупинили чоловіка, він виявився закладником наркотиків. Його затримали.

А на вулиці Героїв Крут знайшли пакет із предметом, схожим на гранату. На місце приїхали поліцейські та перевірили його.

[telegram post="od_patrolpolice/4056" desc=""]

Раніше поліція пояснила сенс розширеної комендантської години тим, що таким чином хоче убезпечити громадян від підступних провокацій та відвертих злочинів.

Последние новости